Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Tachyon

Deze vorm van therapie is bedacht door Albat en is gebaseerd op (citaat): 'een energievorm die overal in het universum voorhanden is, die ons omgeeft, die sneller is dan het licht en die men ook wel kenmerkt als nulpuntenergie of vrije energie.' Het is een dubieuze behandelvorm waar geen bewijs voor bestaat.

Er bestaat geen wetenschappelijke literatuur over de effecten van de zogenaamde getachyoniseerde producten op de gezondheid. De methode is volgens de uitvinder gebaseerd op de kwantum mechanica. Er zijn ook vergelijkbare preparaten op de markt, zoals die van BioGenesis en de pulsors van Yao.

Een citaat van de Tachyon website:

Het ingenieuze aan Albat Tachyon Producten is dat men hier de tachyon-energie als een van de eersten voor specifieke zowel therapeutische als andere doeleinden wist te richten: ‘Albat Tachyon producten maken tachyonenergie en – al naargelang het therapeutische doel – uitgelezen trillingsfrequenties vrij. Tachyonenergie is sneller dan licht en heeft de eigenschap disharmonieën in het trillingssysteem van levende organismes te ordenen en weer in evenwicht te brengen.’

Beoordeling

IOCOB meent dat Tachyon therapie elke fundering mist en raadt patiënten af om met deze producten te werken, totdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de tachyon methode werkzaam en veilig is. Tachyon therapie krijgt een rood stoplicht.

Sites

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.