Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Natuurarts meent dat virussen niet besmettelijk zijn – en AIDS is ook niet besmettelijk

Natuurarts meent dat virussen niet besmettelijk zijn – en AIDS is ook niet besmettelijk

De natuurarts Trudy Vlot verspreidt op FaceBoek een bijzonder raar bericht, en citeert de bizar denkende complementair extremistische Aajonus Vonderplanitz, die meent dat virussen en AIDS niet besmettelijk zijn.

Trudy Vlot steunt blijkbaar de psychotische fantasieen van een Amerikaanse zelf benoemde PhD, die meent dat: ‘Aids is ook niet besmettelijk. Het aidsvirus is door de mens gemaakt. Het is niet zomaar komen aanwaaien. Het is een lymfanoom virus van een schaap en een leukemievirus van een rund. Een door mensen gemaakte virus. Ge├»njecteerd in de bevolking door uw militaire regering. Als experiment in biochemische oorlogsvoering.’

Het is onbegrijpelijk dat een Nederlandse arts op Faceboek dit soort nonsense steunt en verspreidt.

Het ergste is dat leken menen dat dit soort info klopt, een leek merkte op FB op: ‘Precies, duidelijke uitleg’…..

Aajonus meende ook…’je kunt GEEN aids krijgen door seks, zoenen of iets anders. Het moet echt in je lichaam ge├»njecteerd worden. Zelfs als je bloedt door anale seks, kun je geen aids krijgen.’ Misschien kan hij even met een hoogleraar virologie praten, maar nee dat helpt niet meer wat deze verkeerdom denker is al overleden.

Deze man blijkt ook te denken dat: ‘Je lichaam maakt virussen met een bepaalde reden. Om beschadigd weefsel te verwijderen. En om daarna weer nieuw weefsel te kunnen aanmaken. Op die manier kun je gezond blijven.’ Tja, vrij alternatief dus, misschien zelfs te en een Haldolletje was op zijn plaats indertijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.