Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Rathega systeem

Rathega systeem

Rathega is een afkorting voor 'Integraal radiesthetisch diagnostisch en therapeutisch alternatief medisch systeem', en deze methode is een combinatie van uiteenlopende stromingen zoals homeopathie, Chinese geneeswijzen en bioresonantie.

Rathega set

Berichten

  1. Annet2009 schreef:

    Ik ben in de tijd dat ik chronisch ziek was bij allerhande genezers geweest. Sommigen met 0,0 resultaat, sommigen met hele goede resultaten. De mensen die met biotensor werkten konden mij stuk voor stuk niet vertellen waarom het apparaat betrouwbare resultaten zou opleveren. Meestal werd het afgedaan met ‘ het werkt’ en het heeft zich ruimschoots bewezen. Net als de pendel is dit wat mij betreft een zeer onbetrouwbaar middel om serieuze bevindingen/diagnoses te kunnen doen. Enerzijds omdat ik denk dat 1. de persoon erachter de test kan beinvloeden, ( zijn eigen energieen ),de omgeving als in em straling, apparaten, enz, en daarbij heb ik dmv verschillende testen achter elkaar met eigen ogen gezien dat deze biotensor en pendels puur om een momentopname gaat. dag 1 had ik maar liefst 23 tekorten, dag 5 nog maar 14 en totaal anderen. Verschillende behandelaars kregen totaal verschillende diagnose eruit. Er zijn zelfs tal van ´opleidingen´uit de grond gestampt, bijv. ´ sensitherapie, die de biotensor als middel gebruiken om mensen te testen op allerhande ziektes en dmv van dit apparaatje ook de allerlei preparaten voorschrijven. Veel goeds is ( nog) niet wetenschappelijk aantoonbaar en dat hoeft ook niet wat mij betreft , alleen deze methode is wat mij betreft koffiedik kijken en er is nog te weinig over bekend om het te gebruiken om serieus mensen te behandelen. Wie wel een betere uitleg heeft als er tot nu toe voorhanden is, graag reageren! ps: misschien mensen van de nulpuntenergieclub?

  2. OrtegaAngela schreef:

    Different people in every country take the loan in different creditors, because this is easy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.