Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Modern piskijken: de biotensor en urineonderzoek

Modern piskijken: de biotensor en urineonderzoek

De biotensor is een soort wichelroede die nu in enkele centra met veel verve aan de man gebracht wordt, bijvoorbeeld om urine mee te analyseren. Via de urine kan met de biotensor een veelheid van ziektes en afwijkingen gediagnostiseerd worden, aldus een Eindhoven's gezondheidscentrum dat zicht richt op anti-aging.

Laten we de claims eens in detail bekijken:

Urine analyse

Uw urine wordt met behulp van de Biotensor (een instrument dat trillingen meet) getest. Een test kan mogelijk informatie opleveren over een uitgebreid aantal  klachten.

U kunt hierbij denken aan voedselintoleranties, schimmels, allergieën, tekorten aan vitaminen en mineralen, verzuring , te hoge cholesterolgehaltes, stralingsbelasting van het lichaam , maar ook psychische en fysieke achtergronden die ziekmakend of storend zijn.

Het spreekt vanzelf dat er nergens op de site een studie te vinden is, die een verhoogd cholesterol in het bloed als gouden standaard meegenomen had. Met de biotensor via de urine het cholesterol gehalte in het bloed bepalen verdient ons inziens meer belangstelling ….als het zo was zou dit een revolutie binnen de geneeskunde zijn. En zo enorm makkelijk aan te tonen!

Natuurlijk na de diagnose de behandeling:

Op grond van de urineanalyse kan indien nodig verder worden behandeld, in veel gevallen o.a. met behulp van Bioresonantiedruppels, die schimmels, parasieten en virussen afvoeren.

Enorm vernieuwend en makkelijk aan te tonen als het zou werken: via bioresonantiedruppels (wat zijn dat eigenlijk..) kan je parasieten afvoeren. Fijn voor alle Lyme patienten, eindelijk die Borellia infectie kwijt, zonder antibiotica. Misschien kan je ook wel het cholesterol ermee verlagen …

Beoordeling

IOCOB is zeer bedroefd dat in het land van de complementaire behandelvormen nog steeds dit soort oplichterij op websites te vinden is. We dagen elke biotensor expert uit om het cholesterol te bepalen via de urine met de biotensor. Zodra dat gedaan is, veranderen alle stoplichten meteen in groen met een uitroepteken! Tot dan: roodoranje.

Bron

Eindhoven anti-aging centrum

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.