Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > De Lyme Zapper

De Lyme Zapper

lyme_zapper.jpgNiet alleen worden zappers ingezet bij de behandeling van kanker, ook zijn er bioresonnatie therapeuten die beweren dat je de ziekte van Lyme kan wegzappen. Met de Lyme zapper. Ook hier is helaas weer sprake van misleiding, er bestaat absoluut geen literatuur waaruit blijt dat de ziekte van Lyme te diagnostiseren is met bioeresonantie, of te bestrijden is met een zapper. Zappers infiltreren de alternatieve geneeskunde momenteel massaal. Helaas. Bij het surfen op borelia (met één r...) is al op de eerste site  te vinden:

Een andere manier om de aanwezigheid van borelia met zekerheid vast te stellen is door gebruik te maken van bioresonantie. Hierbij is het wel zaak dat de spirocheet eerst wordt ‘wakker’ gemaakt d.m.v. een anti-parasiet programma, en pas daarna naar zijn aanwezigheid wordt gezocht. Wanneer borelia in ‘winterslaap’ is, is zijn aanwezigheid ook met bioresonantie* niet even duidelijk vast te stellen, en moet daarom eerst worden ‘gewekt’.

Als Borrelia met zekerheid te diagnosticeren zou zijn met bioresonantie, zou dat de Nobelprijs waard zijn. De diagnostiek van deze aandoening is namelijk ook voor de reguliere geneeskunde bijzonder lastig. Er zijn zeer speciale bloed en liqour testen voor nodig, en alleen speclalisten op dit gebied kunnen een goede duiding geven van de resultaten. Bioresonantie* claimt veel, maar niets is daarvan vooralsnog bewezen. Het verhaal van de winterslaap en het wakker maken van de spirocheet sluit aan bij sneeuwwitje. Een mooi verhaal, maar een sprookje.

De zapper* is weer een modificatie van de bekende antikanker zapper* van Hulda Clark, eveneens in deze indicatie nooit onderzocht, laat staan van bewezen nut. Zappers maken misbruik van het geloof van patienten in metaforen, dat je parasieten even snel uit het bloed wegzapt. We citeren:

De Zapper-functies van de Lyme-Zapper* komen overeen met de functies zoals die voorkomen in het originele ontwerp van mevr. Clark. Deze functies doden legio parasieten en virussen in het lichaam en helpen u zo uw gezondheid op peil te houden. Dit was het idee van waaruit mevr. Clark* de Zapper* ontwikkeld heeft.

Bij het surfen op het net met de woorden zapper* en Lyme, zijn er meer dan 14.000 hits….Ook soms plaatsjes van bloed met vreemde beesten erin. Al in 1920 waren er fotos te vinden van elfjes op de hand van een speciaaal iemand in Engeland. Het duurde jaren voordat men inzag dat dat fototrucage was. En nu heeft iedereen fotoshop op de computer. Plaatjes zeggen veel, maar zijn snel gemaakt. Blijf je verstand erbij houden, grote beloftes bij lastige ziektebeelden zijn bij voorbaad tot mislukken gedoemd.

Ook zijn er varianten te vinden op het net, zoals de zapscan. Zappen werkt op de planeet Morg, niet op aarde!

Beoordeling

Zappers zijn bijzondere varianten van bioresonantie* apparaten, die vaak door leken aan leken verkocht worden, met allerlei mooie verhalen er om heen. Jammer dat therapeuten zich laten verleiden in de valkuil van de bioresonantie* te vallen. Er zijn nooit resultaten gepubliceerd met deze zappers, en vooralsnog krijgt deze behandeling een rood stoplicht.

Bronnen

De Lyme zapper

Dr Clark* Information centre 

De zapscan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.