Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > BICOM bewijs lachwekkend

BICOM bewijs lachwekkend

Op de nieuw vormgegeven site van BICOM staan de wetenschappelijke bewijzen dat BICOM bioresonantie werkt. De verwijzingen zijn echter lachwekkend en bestaan uit niets anders dan een serie citaten van gebruikers van de BICOM en een aantal totaal vage bronnen. Leken denken misschien poe, poe, zoveel studies, maar de enkele studie die genoemd wordt heeft het gewicht van een veertje. We citeren:

Als wetenschappelijke studies worden genoemd, en we geven het woordelijk weer:

1. Klinische resultaten met de BICOM 2000 in het Xi’ an City Hospital te China, door : Yuan Ze, M.D. en Wang Haiyan, kinderartsen. Hier gratis te downloaden.

2. Boek te bestellen bij TwillMed ‘ Wissenschaftliche studiën zur BICOM Bioresonanztherapie’. Een uitgave van ‘Institut für Regulative Medizin’ met als inhoud: – Drie in-vitro studies – Drie in-vivo studies – Twee retrospectieve praktijkstudies – Effectiviteitsbewijs met behulp van de therapiesoort H

Een Chinese studie door de BICOM gesteund geeft altijd positieve resultaten. Vrijwel alle Chinese studies zijn zogenaamde pilot studies waarmee geen duidelijke effecten mee bewezen kunnen worden.

Een boek uit Duitsland…boeken zijn geduldig, iedereen kan een boek vol schrijven met wat hij meent, dat is niet een duidelijk onderzoek. En als mensen zeggen: ’therapiebewijs met beulp van therapiesoort H….” , dan begrijpen we dat therapiesoort H vermoedelijk bioresonantie zal zijn….

Bioresonantie heeft in de circa 30 jaar van haar bestaan niet een duidelijke studie opgeleverd. Een ieder die denkt er een te kennen wordt uitgenodigd dit op het Forum hier te vermelden…

Berichten

  1. IOCOB schreef:

    Ik vind het jammer, dat de bioresonantie in zo\’n kwaad daglicht wordt geplaatst.
    Ik ben een heel andere mening toegedaan, gezien de resultaten in mijn praktijk.
    Je moet natuurlijk goed op de hoogte zijn van de werkwijze van het BICOM apparaat en je moet ook weten hoe het menselijk lichaam functioneert.
    Ik zal een opmerkelijk voorbeeld geven van een effectiecve behandeling:
    Mijn man had een tekenbeet opgelopen en kreeg een rode plek; ik heb hem getest en er kwam een bemetting uit met de borrelia burgdorferie (veroorzaker van de Lyme disease). We hebben de huisarts gebeld voor een antibioticum en deze wilde de patient graag eerst zien; Hij constateerde een erythema migrans en bevestigde dus dat het een tekenbeet was van een besmette teek.
    Thuisgekomen heb ik mijn man 3 x 10 minuten behandeld met de BICOM; Het antibioticum hadden we nog niet in gebruik.
    De volgende dag was de rode plek verdwenen en bij testen was er ook geen besmetting meer te constateren met de Borrelia burgdorferie en nog steeds niet!
    Dit was dus een effectieve behandeling zonder medicijngebruik (geen vergif!).
    Ik nodig u uit om de proef op de som te komen nemen, of is dit al gedaan? anders is het moeilijk om een oordeel te geven over iets.
    Ik denk dat u zich niet verbaast over hoe en wat de werking is van de MRI (Magnatic Resonance Imaging?)

  2. Nathalie schreef:

    Ik vind het geld kloppenrij! Ik ben nu 1,5 jaar onder behandeling en heb zo’n 1500,- gespendeerd en het resultaat. Ik merk geen verschil en heb nogsteeds dezelfde klachten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.