Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Belangrijke OPROEP aan patienten! Help mee voor betere zorg

Belangrijke OPROEP aan patienten! Help mee voor betere zorg

Het is de hoogste tijd dat de patient echt meespreekt in de behandeling! 

IOCOB wil een stem geven aan miljoenen mensen die aan kwalen en ziektes lijden. Samen met de organisatie PIP Health hopen we de kloof te gaan overbruggen tussen de meningen van een patiënt enerzijds en artsen en zorgverleners anderzijds. Dat doen we door patiënten een platform te verschaffen van waaruit ze hun meningen, gevoelens en ervaringen kunnen delen. Health betekent: gezondheid, en PIP staat voor: Patient Intelligence Panel. Dit is een oproep aan allen die dit lezen: log in op deze link en deel uw visie met IOCOB en PIP Health!

Help ons u te helpen. Patienten kunnen hun stem nu echt laten horen, en met uw stem kunnen wij de behandelwereld verbeteren. Uw visie wordt namelijk gebruikt bij het ontwerpen van behandelingen voor allerlei ziekten en wordt ingezet bij onze poging om de gezondheidszorg te verbeteren!

DANK is groot als u mee gaat doen! Steun ons in onze poging om de geneeskunde naar een hoger plan te tillen.  

PIP Health & stichting IOCOB

IOCOB, Stichting voor Innovatief Onderwijs en onderzoek van Complementaire Behandelwijzen steunt het initiatief van PIP Health om onderzoek te doen naar de inzichten van patiënten (Patient Intelligence) en de patiënt mee te laten praten en beslissen in de gezondheidszorg.

Stichting IOCOB is opgericht om de autonomie van patiënten te versterken. Met onze informatie kan de individuele patiënt een goed gefundeerde keuze maken voor de therapie die het meest betrouwbaar is en het meest aanspreekt. 

PIP Health is een patiëntenplatform waar de stem van de patiënt – uw stem – gehoord wordt. PIP Health helpt organisaties in de zorg meer inzicht te krijgen in hoe het is om te leven met uw aandoening. Voor iedere nieuwe aanmelding doneert PIP €1 aan stichting IOCOB.

Word vandaag nog lid van PIP Health en laat ook uw stem horen! Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zich aanmelden. Door lid te worden draagt u bij aan het inzicht in uw aandoening en zo helpt u de levenskwaliteit te verbeteren voor vele mensen zoals u. 

Na inschrijving ontvangt u een email die u dient te bevestigen. Lid worden van het patiënten panel is en blijft altijd gratis. Zodra u lid bent, ontvangt u ongeveer één keer per maand een korte online vragenlijst over uw gezondheid en ervaringen in de gezondheidszorg. Iedere keer dat u een vragenlijst invult doneert PIP Health opnieuw €1 aan stichting IOCOB.

Alvast bedankt voor uw hulp!

 

DEEL DEZE LINK – denkt u dat mensen die u kent dit ook interessant vinden, deel deze pagina dan met uw connecties op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.