Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Sodium Dichloroacetate (DCA) : toch een nieuwe kanker behandeling?

Sodium Dichloroacetate (DCA) : toch een nieuwe kanker behandeling?

DCA is verguisd omdat het allemaal bullshit zou zijn. Goedkoop simpel chemisch stofje dat kankercellen doodt. Niet gekwalificeerde oncologen die ermee wondergenezingen bereikten. Nu lijkt DCA ineens toch boeiend te zijn door dierexperimenten aan een Canadese universiteit. Tijd voor een rehabilitatie van DCA? Dit lijkt zeker interessant, maar de stof heeft ook duidelijk neurologische bijwerkingen, zodat het nog de vraag is of het ooit een plaats bij de behandeling van kanker zal krijgen. Luister naar het volgende video-verslag: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.