Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Biologisch > Aqua Tilis…levend water tegen de roest

Aqua Tilis…levend water tegen de roest

dewdance.gifDe Aqua Tilis therapie. Dat is levend water, dat tegen de radicalen zou werken in ons lijf. Een bizarre therapie zonder enige wetenschappelijke onderbouwing met weer sterke hang naar het oude levenswater... De behandeling is weer erg mooi onschreven, zodat de medisch naieve leken er massaal voor gaan vallen. Het is uitgevonden door een Med.Ir. (geen flauw idee wat dat is..een medisch ingenieur..) Wat zegt deze ingenieur allemaal?

Volgens hem kan een overmatige werking van radicalen een verklaring zijn voor veel symptomen van ziektes. Hijzelf heeft naar eigen zeggen een technologie voor het behandelen van ziekten ontwikkeld die samenhangen met een overmatige activiteit van radicalen, door het wegvangen en elimineren van radicalen.. Daarbij worden volgens zijn eigen tekst ‘de oorzaken van het ontstaan van te veel radicalen tegengegaan en stoffen die bijdragen tot de vorming van radicalen worden buiten werking gesteld.’ 

Levend Water geneest..

Het is natuurlijk prachtig om de metafoor Levend Water te gebruiken, maar laten we maar niet vragen wat dat eigenlijk voor leven is… Hoe gaat dat dan in de praktijk? Nou, volgens de website aldus:

De patiënt wordt in de cabine omgeven door waterdamp met een speciale samenstelling, Aqua Tilis genaamd (”water dat leeft”), die door de poriën van de huid wordt opgenomen. Op deze manier kan het neutraliseren van radicalen zonder farmaceutische middelen plaatsvinden.

De methode is goed tegen van alles en de effecten worden als volgt omschreven:

De Essaïdi Aqua Tilis methode stopt de voortgang van ziekteprocessen, die samenhangen met een teveel aan radicalen; ze verwijdert beschadigde cellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor worden herstelprocessen aanzienlijk versneld. Omdat geen farmaceutische middelen of giftige gassen worden gebruikt, is de methode volledig veilig en zijn er geen nadelige bijwerkingen waargenomen.

Dat is indrukwekkend…volledig veilig, geen bijwerkingen en een stoppen van ziekteprocessen. We zijn benieuwd op basis van welke studies de Ingenieur dit allemaal zo duidelijk weet. 

Magnetilis zweetanalyse 

Gelukkig kunnen de effecten geevalueerd worden met een zweetanalyse. Deze zweetanalyse konden we echter nergens in de grootste medische databanken vinden. Dat is echter een geluk bij een ongeluk, want nu kan de Levend Water-therapie die nooit systematisch onderzocht is ten minste geevalueerd worden met een test die nergens beschreven is.

Het spreekt vanzelf dat dit alles de nieuwe kleren van de keizer zijn. Maar misschien voelt het wel lekker in die levend water kabines van de ESSAïDI AQUA TILIS® THERAPIE…

Tenslotte een sterke waarschuwing aan het einde van de website:

De informatie van deze website mag op geen enkele manier worden overgenomen, gereproduceerd of op andere wijze openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ir. M. Essaïdi. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.