Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Top menu > Congressen > De waterkristallenkoning is terug met een nieuwe lezing

De waterkristallenkoning is terug met een nieuwe lezing

Share |
Onder deze wat snorkerige titel worden mensen die geloven dat water een geheugen heeft opgeroepen zich te spoeden naar de lezing van Masaru Emoto. De titel van de voordracht: De geneeskracht van water. Het gaat om een lezing 4 juni van 20.00 tot 22.30 uur in het Pim Jacobs Theater in Maarssen. Gelukkig is het een theater, want de wetenschap achter het verhaal van Emoto is geheel afwezig. Het moet ook gezien worden als een theater-performance. Dat water nodig is voor elk biologisch proces en te weinig water leidt tot ernstige symptomen, net zoals te veel water overigens, weet elke arts. De geneeskrachtige werking waar Emoto over spreekt is een heel andere. 

De aankondiging van zijn lezing willen we u verder niet onthouden, maar verder commentaar lijkt ons overbodig:

Als zowel ons lichaam als de aarde voor 70% uit water bestaat, dan wil je toch weten hoe je dat positief kunt beïnvloeden?!

Dr. Masaru Emoto (Japan) begon zijn zoektocht naar het mysterie van water in 1992. Hij onderzocht water niet zozeer als een wetenschapper, maar als een origineel denker.

Zijn ontdekking dat in de vorm van bevroren kristallen water ons zijn ware essentie laat zien, werd in zijn uitgebreide onderzoek wereldwijd meer en meer bevestigd. Zijn spectaculare foto’s laten zien dat water zich aanpast aan de omstandigheden waarin het zich bevindt. Niet alleen chemische stoffen en andere vervuiling, maar ook klanken, woorden en zelfs gedachten blijken invloed te hebben op water.

Water lijkt dus een geheugen te hebben.

In deze nieuwe lezing combineert Dr. Emoto de visies van briljante geesten uit de hedendaagse wetenschap met zijn kennis over de magie van water met bronnen uit de mythologie.

Zijn eigen filosofie die hij dankzij het water ontwikkelde, dat geboorte Liefde is en dood Dankbaarheid, zal hij in deze lezing tevens toelichten. Deze visie zal u uw eigen levenspad beter doen begrijpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *