Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Tachopunctuur: wederom nieuwe kleren..

Tachopunctuur: wederom nieuwe kleren..

is dit een tachyon?.gifTachopunctuur: nieuwste loot en wederom nieuwe kleren..van de keizer. Het is onbegrijpelijk hoe goed opgeleide acupuncturisten de moderne new age filosofie van de zogenaamde nulpunts energie omarmen. De bioresonantie staat al bol van misleidende terminologie, zo thans ook de tachopunctuur, die nu vanuit Duitsland oprukt. Het mysterieuze tachioniseren van metalen en andere materialen is de basis van deze vorm van acupunctuur. De gebruikte terminologie puilt, evenals bij de bioresonantie, uit van schijnbaar wetenschappelijke metaforen en termen, zodat in de natuurkunde ongeschoolde leken en artsen in vuur en vlam gezet worden. 

Tachopunctuur

Fusion tussen acupunctuur en tachyonen. We citeren een recente website over dit fenomeen:

Getachyoniseerde materialen zijn gewone, natuurlijke materialen die een verandering op subatomair niveau hebben ondergaan waardoor ze blijvend tot antennes voor de Tachyon energie zijn geworden. Deze materialen creëren nu een verjongend, vitaliserend, harmoniserend en daarmee helend effect op hun omgeving. Ze verbinden ons met onze bron; onze essentie. Ze voorzien onze subtiele organiserende energievelden (zelfgenezend vermogen van het lichaam) van de energie die nodig is zodat het lichaam zich zelf van binnen uit kan herstellen. 

Nooit heeft iemand duidelijk kunnen maken wat die veranderingen op subatomair niveau zijn, hoe ze aangebracht worden en hoe lang ze stabiel zijn. Ze zijn niet meetbaar, en dat maakt het meteen erg prettig. Want dan kan je ook nooit aantonen dat het er niet is…

Dr Andreas Jell 

Deze man zou het brein zijn achter de tachyonpunctuur. Hij is geen arts, en op zijn site is het onduidelijk waar zijn PhD vandaan komt. Verder verwijzen al zijn links om zijn wetenschappelijke werk te ondersteunen naar niet (meer) bestaande websites. Op zijn site staat verder: No biography information is available. 

Tachyon energie bestaat niet! Het is een rekenmodel voor fysici 

Tachyon?.gif

Tachyon energie bestaat alleen in de breinen van misleide therapeuten en artsen, het is niets meer dan een hypothese die wiskundigen nodig hebben om bepaalde quantummechanische vergelijkingen mee te kunnen doorrekenen. Of zoals de Wikipedia stelt:

tachyon (uit het Grieks: ταχÏ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.