Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Door fonoforese trilt DNA weer beter

Door fonoforese trilt DNA weer beter

stemvorm_vibraties.gifFonoforese, een nieuwe behandeling met zogenaamde kosmisch gstemde stemvorken. Een therapie die diep in het lichaam ingrijpt, tot op DNA niveau. We citeren hoe dit tot stand komt: Bij fonoforese wordt de stemvork met de frequentie 194,18 Hz gebruikt om te stimuleren, dynamiseren en te aarden...Het bijbehorende chakra is het eerste. Deze frequentie geeft kracht en ondersteuning daar waar overlevingsissues ter sprake zijn.... Het stimuleert het DNA om zijn oorspronkelijke trilling op te pakken. Fonoforese wordt op een site van een beoefenaar als volgt omschreven:

FONOFORESE. Dit is een nieuwe, subtiele, maar zeer krachtige therapievorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van kosmisch gestemde stemvorken. De tonen en trillingen van deze stemvorken worden zowel beluisterd, als op het lichaam geplaatst.

Fonoforese van hartritmestoornissen tot depressie 

Er worden goede resultaten geclaimd bij een heel scala aandoeningen: Ook in Amerika zijn er goede resultaten geboekt, zoals bij de behandeling van: schouder- en rugpijn, migraine, hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, hernia, chronische vermoeidheid, pijn in de heup, slaapproblemen, onrust, huiduitslag, menopauzeklachten, urineweginfecties en depressie.  

Maar er is meer mogelijk met fonoforese: in Italie bijvoorbeeld meent men cellulitis ermee te kunnen behandelen, maar in Pubmed vonden we geen enkele studie. Wel een dissertatie uit Sau Paulo, waarbij de trillingen van een stemvork bij een ratje op de achillespees positieve effecten bracht op het niveau van weefselherstel. 

Hoe ontstond het? Via octaveren

We kunnen het beste dan de Spiriwikipedia raadplegen, waar gelukkig te vinden is hoe deze fonoforese ontwikkeld is. We citeren:

Hans Cousto octaveerde de omwentelingsritmes van de hemellichamen tot voor de mens hoorbare frequenties. Zo kwam hij erachter dat iedere frequentie gelijktijdig een kleur en een geluid vertegenwoordigt.

Om met de tonen te werken ontwikkelde hij stemvorken, die zonder tussenkomst van elektriciteit de frequenties exact kunnen weergeven.

Hij legde zo, in de jaren tachtig van de vorige eeuw, de basis voor fonoforese d.m.v. stemvorken.

Hans Cousto heeft op deze wijze 20 verschillende tonen kunnen vaststellen. Deze stemvorken lijken op de stemvorken die ook gebruikt worden door muzikanten, maar hebben andere frequenties. 

Commentaar

IOCOB denkt dat deze citaten verder geen commentaar behoeven. We laten het stoplicht bij deze benadering over aan uw eigen inschatting van de effectiviteit van de geoctaveerde stemvorken.

Bron van de citaten: http://www.magna-mater.nl/ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.