Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Biofotonen genezen malaria en Lyme

Biofotonen genezen malaria en Lyme

Biofotonen genezen malaria en Lyme: een ernstig misverstand dat op het internet te vinden is. De claims van biofotonen therapeuten die de Starlight als apparaat gebruiken zijn zeer problematisch. We zijn niet echt bang dat patienten met malaria zich in plaats van door de internist of tropenarts te laten behandelen, de biofotonen therapeut gaan bezoeken maar toch. Ook Lyme zou je kunnen behandelen met biofotonen. IOCOB deed een onderzoek naar de claims op het internet en geeft hier haar visie:

De tekst van het internet over biofotonen en Malaria.. 

Biofotonentherapie is een nieuwe vorm van therapie, die gebruik maakt van eeuwenoude geneeswijzen en de nieuwste technologie.

Met biofotonentherapie kunnen zeer uiteenlopende klachten behandeld worden, zoals bijvoorbeeld migraine, dyslexie, depressie, whiplash, maagzweren, de ziekte van lyme, en zelfs malaria.Er zijn verbluffende resultaten met deze therapie geboekt, maar de therapie heeft niet bij iedereen resultaat.

Om de mogelijkheden van deze nieuwe therapie duidelijk in kaart te kunnen brengen is het noodzakelijk dat er gedegen wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan.Maar zover is het nog niet.

Het helpt ook niet dat de therapie nog nauwelijks bekend is, dus deze website hoopt daar iets aan te doen.

Biofotonentherapie wordt natuurlijk gegeven door een biofotonentherapeut, en deze gebruikt hiervoor de StarLight. Dit is een klein apparaat dat aangesloten kan worden op een gewone pc. 

Biofotonen.net 

De website waar dit van afkomstig is heet biofotonen.net. Het is dus een website die vrijwel direct in het oog valt…Reden te meer om patienten te waarschuwen dat biofotonen therapie nooit getoetst is, en dat de claims op dit soort websites totaal onbewezen en uiterst onwaarschijnlijk zijn.

Laat u toch vooral niet behandelen door biofotonen therapeuten, met name niet als het om infectie ziektes gaat, zoals malaria en de ziekte van Lyme! 

Berichten

  1. fransepans schreef:

    Goed dat dit vermeld wordt. ALs lyme patient zijnde denk ik dat ze beter kunnen zeggen: “Met biofotonen zou het mogelijk kunnen zijn om de symptomen die gelinkt zijn aan de ziekte van lyme te verlichten of weg te nemen” Dat wil niet zeggen dat de ziekte weg is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.