Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Angst en Depressie > Biofotonen genezen depressie niet!

Biofotonen genezen depressie niet!

Biofotonen genezen depressie: een ernstig misverstand dat op het internet te vinden is. De claims van biofotonen therapeuten die de Starlight als apparaat gebruiken zijn zeer problematisch.  IOCOB deed een onderzoek naar de claims op het internet en geeft hier haar visie:

De tekst van het internet over biofotonen en depressie.. 

Biofotonentherapie is een nieuwe vorm van therapie, die gebruik maakt van eeuwenoude geneeswijzen en de nieuwste technologie.

Met biofotonentherapie kunnen zeer uiteenlopende klachten behandeld worden, zoals bijvoorbeeld migraine, dyslexie, depressie, whiplash, maagzweren, de ziekte van lyme, en zelfs malaria.Er zijn verbluffende resultaten met deze therapie geboekt, maar de therapie heeft niet bij iedereen resultaat.

Om de mogelijkheden van deze nieuwe therapie duidelijk in kaart te kunnen brengen is het noodzakelijk dat er gedegen wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan.Maar zover is het nog niet.

Het helpt ook niet dat de therapie nog nauwelijks bekend is, dus deze website hoopt daar iets aan te doen.

Biofotonentherapie wordt natuurlijk gegeven door een biofotonentherapeut, en deze gebruikt hiervoor de StarLight. Dit is een klein apparaat dat aangesloten kan worden op een gewone pc. 

Biofotonen.net 

De website waar dit van afkomstig is heet biofotonen.net. Het is dus een website die vrijwel direct in het oog valt…Reden te meer om patienten te waarschuwen dat biofotonen therapie nooit getoetst is, en dat de claims op dit soort websites totaal onbewezen en uiterst onwaarschijnlijk zijn.

Laat u toch vooral niet behandelen door biofotonen therapeuten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.