Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Meditatie > Advaita boodschappen

Advaita boodschappen

Advaita boodschappen komen uit monden van diverse personen en verwijzen steeds naar onze kern, die omschreven kan worden met aanwezigheid zonder inhoud, aandacht zonder gevangen te zijn, tegenwoordigheid van geest. Nu en Hier zijn, zonder oordeel. In de volgende videos spreken enkelen zich over het mysterie van het lege bewustzijn uit. Deze sprekers worden gezien als vertolkers van de Advaita. Maar dat is maar een label. En labels zijn voor flessen, zij Frits Perls ooit. Kijk en luister en ervaar.

Sri Nisargadatta Maharaj:


 

Eckhart Tolle:


 

Krishnamurti:


  

Gangaji: 

Tony Parson: 


 

Ramesh Balsekar:


 

Ramana Maharshi:


 


 

Papaji:


 

Mooji:


 

Wolter Keers, de Nederlandse advaita meester over Een zijn:


 

En waarom Advaita in Geneeskunde? 

De kern van de Advaita is ongecompliceerd jezelf zijn en totaal accepteren van dat wat IS, in het Hier en Nu. Allen hierboven wijzen op hetzelfde, en zijn daarin simpel en helder. Zoals de Zenmeesters. Doen wat er gedaan moet worden, vanuit een helder bewustzijn, een leeg bewustzijn. Accepteren van wat is, dat is een bijzondere ingang in het menselijk zijn, en van grote waarde bij chronische ziektes.

I am That:


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.