Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > klinische studies van complementaire behandelvormen bij kanker

klinische studies van complementaire behandelvormen bij kanker

De complementaire behandelvormen bij kanker worden momenteel zeer uitgebreid op hun waarde getoetst. Het is boeiend te zien hoeveel onderwerpen momenteel onderzocht worden, van Yoga tot mindfulness en groene thee. Wel is het duidelijk dat er geen alternatieven zijn die kanker genezen, of beter gezegd waarvan bewezen is dat kanker geneest. Want op internet kunnen veel sites gevonden worden, die de claim van genezing suggereren of uitdragen. Pas daarmee op, of vraag IOCOB om advies.

Via de volgende links kan snel inzicht verkregen worden welke vormen van alternatieve geneeskunde, om dat woord weer eens te gebruiken, in de USA getoetst worden:

Berichten

 1. Kanker schreef:

  DR. W. HUPPES START ZELFHULPGROEP KANKERPATIENTEN!

  Dr. Wim Huppes, internist, biotechnoloog, filosoof en (prostaat) kankerpatient start zelfhulpgroep tegen kanker met ondermeer DCA (dichloorazijn). Hij treed op als prive persoon zonder banden met officiële instanties.

  Mensen met terminale kanker kunnen lid worden van de zelfhulpgroep. Zij wisselen met elkaar informatie uit. Zij onderzoeken of de behandeling met DCA (dichloorazijn) en HAART hen helpt hun kanker te bestrijden. Wim Huppes ( w.huppes@chello.nl ) is lid als patiënt.

  Leden wordt aangemoedigd ook andere wegen tot genezing te zoeken. Informatie over de behandelingen van de leden zal worden bijgehouden. Mochten er aanwijzingen zijn dat een bepaalde vorm van behandeling tot genezing kan leiden dan worden de leden daarover zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Zie voor alle verdere info deze link: http://natriumbicarbonaat-info.blogspot.com/

  Ton (lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten, W.W.K.) en webmaster van: http://natriumbicarbonaat.blogspot.com voor alle verdere informatie.

  PS
  Website W.W.K. : http://www.kankerwelzijn.nl (operationeel per 1-11-2008)
  Website Proefproces W.W.K.: http://www.mijnervaringmetchemo.nl/ (operationeel 1-11-2008)
  Website boek: Chemo?Of kan ik zelf kiezen? : http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/
  (operationeel 1-11-08). Boek verkrijgbaar bij boekhandel of uitgever: http://www.succesboeken.nl

 2. Kanker schreef:

  NIEUW IN NEDERLAND!

  Medio december 2008 is een Nederlandse informatieve DCA-website (en overige) online geworden: http://dcasite.nl/home/ waarop ook een bericht over de twee Belgen die recent hun kanker hebben overwonnen met DCA: http://dcasite.nl/Laatste%20nieuws/ en ook informatie over Gc-MAF een vitamine-D verbindend eiwit dat kanker 100% blijkt te genezen!

  Info DCA wereldwijd: http://www.thedcasite.com/index.html en verslaggeving patienten: http://www.thedcasite.com/DCA_reports.html

  Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten, W.W.K.: http://www.kankerwelzijn.nl en http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor verdere info effectieve behandelingen!

 3. Marer schreef:

  Meneer Ton Claessen de promoter van het clubje Welzijn kankerpatiënten is aanhanger van de theorie van de criminele kwakzalver Simoncini. Deze theorie heeft op deze site van IOCOB nog steeds drie rode stoplichten.
  Meneer Ton Claessen omarmt al te graag, zonder gedegen onderzoek, alternatieve behandelingen zelfs van kwakzalvers. Hij is dan ook een leek op kankergebied.

  Lees hierboven het duidelijk advies van IOCOB:
  Wel is het duidelijk dat er geen alternatieven zijn die kanker genezen, of beter gezegd waarvan bewezen is dat kanker geneest. Want op internet kunnen veel sites gevonden worden, die de claim van genezing suggereren of uitdragen. Pas daarmee op, of vraag IOCOB om advies.

 4. Kanker schreef:

  UITBREIDING ‘EVIDENCE-BASED’ BEHANDELING (EN) VAN KANKER!

  RCT (Reliable Cancer Therapies) is een non-profit organisatie met als doel het verstrekken van informatie over betrouwbare behandelingen van kanker en de financiering voor de ontwikkeling van een aantal veelbelovende (nog alternatieve) therapieën tegen kanker: http://www.reliablecancertherapies.com/ Thans lopende projecten: http://tinyurl.com/362rya7

  Initiatiefnemer evidence-based (betrouwbare kankertherapieën) is landbouwkundig ingenieur Luc Verelst (Belg en thans woonachtig in Zwitserland): http://www.reliablecancertherapies.com/who-we-are

  Een zeer interessante ontwikkeling en geweldig initiatief lijkt mij, maar trek uw eigen conclusies.

  Ton Claessen, lid Landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://natriumbicarbonaat.blogspot.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.