Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > Geen multivitamines bij prostaatkanker!

Geen multivitamines bij prostaatkanker!

Een recente studie heeft duidelijk gemaakt dat het niet goed is om hoog gedoseerde multivitamines te slikken bij prostaat kanker.

 Mannen die vaker dan 7 keer multivitamines per week slikten hadden een grotere kans op fatale prostaatkanker.

De conclusie van de auteurs van dit grote onderzoek was:

These results suggest that regular multivitamin use is not associated with the risk of early or localized prostate cancer. The possibility that men taking high levels of multivitamins along with other supplements have increased risk of advanced and fatal prostate cancers is of concern and merits further evaluation.

Vooralsnog dus niet overdreven veel vitamines nemen bij prostaatkanker! Die kankercellen vinden vitamines namelijk ook lekker, zo blijkt, en groeien daarom wat sneller en gemener!!! Een rood stoplicht dus.

Verder zijn er ook stoffen, zoals bisfenol A dat in vele plastics zit, die prostaat kanker kunnen veroorzaken. 

Bron

Multivitamin use and risk of prostate cancer in the National Institutes of Health-AARP Diet and Health Study.

Literatuur

Radimer K, Bindewald B, Hughes J, Ervin B, Swanson C, Picciano MF. Dietary supplement use by US adults: data from the National Health and Nutrition Examination Survey, 1999-2000. Am J Epidemiol (2004) 160:339–49.

Blendon RJ, DesRoches CM, Benson JM, Brodie M, Altman DE. Americans’ views on the use and regulation of dietary supplements. Arch Intern Med (2001) 161:805–10.

Muntwyler J, Hennekens CH, Manson JE, Buring JE, Gaziano JM. Vitamin supplement use in a low-risk population of US male physicians and subsequent cardiovascular mortality. Arch Intern Med (2002) 162:1472–6.

Lee IM. Antioxidant vitamins in the prevention of cancer. Proc Assoc Am Physicians (1999) 111:10–5.

Patterson RE, White E, Kristal AR, Neuhouser ML, Potter JD. Vitamin supplements and cancer risk: the epidemiologic evidence. Cancer Causes Control (1997) 8:786–802.

Kristal AR, Stanford JL, Cohen JH, Wicklund K, Patterson RE. Vitamin and mineral supplement use is associated with reduced risk of prostate cancer. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev (1999) 8:887–92.

Watkins ML, Erickson JD, Thun MJ, Mulinare J, Heath CW Jr. Multivitamin use and mortality in a large prospective study. Am J Epidemiol (2000) 152:149–62.

Meyer F, Galan P, Douville P, Bairati I, Kegle P, Bertrais S, et al. Antioxidant vitamin and mineral supplementation and prostate cancer prevention in the SU.VI.MAX trial. Int J Cancer (2005) 116:182–6.

Stevens VL, McCullough ML, Diver WR, Rodriguez C, Jacobs EJ, Thun MJ, et al. Use of multivitamins and prostate cancer mortality in a large cohort of US men. Cancer Causes Control (2005) 16:643–50

Berichten

 1. Kanker schreef:

  Gc-MAF INJECTIES (VITAMINE-D) BLIJKEN KANKER VOOR 100 % TE GENEZEN!

  Injecties met Gc-MAF, een vitamine-D verbindend eiwit, werken zeer effectief (100% genezing bij 40 kankerpatienten) als vernietiging van en bescherming tegen terugkeer van ondermeer darm- PROSTAAT- en borstkanker, zo is gebleken uit 3 los van elkaar staande studies. Gc-MAF speelt ook een genezende rol bij AIDS, COPD (chronische longaandoening) en ernstige verwondingen. Gc-MAF lijkt ook een bepalende rol te spelen bij herstel van immuunziektes en activering van het eigen immuunsysteem!!

  Het wondermiddel kreeg de medische benaming Gc-Maf en is een natuurlijk geproduceerde molecule waarin glucose en eiwit vermengd worden. Uit Japans onderzoek blijkt nu dat de therapie binnen het jaar alle kankercellen van 40 patienten vernietigde, en terugkerende cellen ook later, na de officiele genezing, af-stootte. De resultaten, die onlangs gepubliceerd werden in het ‘International Journal of Cancer’, kunnen een DOORBRAAK betekenen als succes ook bij een grotere groep mensen bewezen wordt.

  Voorlopig werd er enkel onderzoek gedaan op patienten met prostaat- borst- en darmkanker, maar het team van Dr. Nobuto Yamamoto is ervan overtuigd dat Gc-Maf ook andere en meer agressievere vormen van kanker, zoals bijvoorbeeld leukemie/vergelijkbare, succesvol kan bestrijden!!

  Bij darmkankerpatienten vernietigde de therapie alle tumorcellen na 35 tot 50 wekelijkse injecties. De tumoren van de zestien prostaatkankerpatienten waren na 14 tot 25 weken geelimineerd, en bij de zestien borstkankerpatienten was er sprake van succes na een periode van 32 tot 45 weken!!!

  OPMERKELIJK: bij geen enkele patient was er sprake van een recedief (terugkeer kanker) in de eerste zeven jaar na de succesvolle behandeling en er werden gedurende die periode ook geen kwalijke bijwerkingen waargenomen. Lees eventueel uitgebreid verder: http://natriumbicarbonaat-info.blogspot.com/2008/12/gc-maf-injecties-werken-100-genezend.html

  Voor nog meer informatie: http://www.volkskrantblog.nl/bericht/232471 en/of: http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=on_re&id=13213 of bij deze Engels-talige website: http://www.lewrockwell.com/sardi/sardi84.html

  Was u van deze, toch zeer belangrijke informatie, op de hoogte? Wij denken en weten bijna zeker van niet want, er is nagenoeg geen media aandacht voor geweest en dat is vreemd! Toch manipulatie? Trek uw eigen conclusies maar weer.

  Ook bij deze, recent achterhaalde, Engelstalige-website zeer veel info over Gc-MAF: http://www.godlikeproductions.com:80/forum1/message552963/pg1

  Correspondence to Dr. N.Yamamoto: Division of Cancer and Molecular Immunology, Socrates Institute for Therapeutic Immunology, 1040 66th Ave, Philadelphia, PA 19126-3305, USA. E-mail Dr.N.Yamamoto: nobutoyama@verizon.net

  MAAR VITAMINE-D DOET NOG (VEEL) MEER:
  Zie:http://www.ad.nl/diagnose/2774653/Vitamine_D_doet_meer_dan_gedacht.html http://www.telegraaf.nl/etenengenieten/culinisten/felixwilbrink/article1343450.ece

  Ton Claessen, lid van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten, W.W.K: http://www.kankerwelzijn.nl en http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor meer info effectieve alternatieve behandelingen van kanker…. en die zijn er absoluut, maar worden vaak doodgezwegen of in discrediet gebracht door mogelijke handlangers van de VtdK!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.