Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Burnout > Burnout complementair

Burnout complementair

Om weer op het juiste spoor te komen, zijn er veel invalshoeken: goed diëet, begeleid sporten, positieve levensinstelling, coaching en counseling en vele complementaire behandelvormen, zoals acupunctuur, natuurgeneeswijzen en supplementen. Q 10 bijvoorbeeld kan helpen om de gevoelens van vermoeidheid te verminderen.

Maar heel belangrijk is dat men zich realiseert dat pilletjes en dieëten niet de uiteindelijke oplossing leveren, maar dat men zelf serieus naar het eigen leefpatroon moet leren kijken en dat levenspatroon mag optimaliseren. Hier een antal technieken, niet uitputtend, die een bijdrage kunnen leveren bij het herstelproces. Het spreekt vanzelf dat geen van deze technieken expliciet getoetst is op de waarde bij burnout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.