Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Desiree Rover maakt stennis over vaccinatie

Desiree Rover maakt stennis over vaccinatie

De medisch journaliste Desiree Rover laat op het internet in een Youtube filmpje zien dat ze geen flauw idee heeft van griep, virussen en vaccineren, maar ze weet wel dat vaccineren gevaarlijk is en moet worden afgeraden. Ze orakelt een end weg, niet gehinderd door kennis van zaken, en dat je beter colloidaal zilver tot je kan nemen dan een vaccin tegen het griepvirus. Vaccins zijn in haar ogen 'weapons for mass destruction'...Met dit soort bizarre praat jaagt de medisch journaliste patienten in de richting van charlatans en elixermengers. Colloidaal zilver is de grootste nonsense die er bestaat, en het enige dat patienten van het innemen van colloidaal zilver kunnen krijgen is geen verhoogde weerstand maar een ziekte ten gevolge van zilverstapeling in het lichaam. 

Patienten die colloidaal zilver tot zich nemen kunnen bij chronisch gebruik namelijk een ernstige kwaal ontwikkelen, argyria. [1] [2] [3] Maar ja, mevrouw Rover weet dat helaas niet en haar aanbeveling om colloidaal zilver te gaan gebruiken in plaats van je te laten vaccineren is een voorbeeld van onwetendheid en van patienten op het foute been zetten. [4] Dan roept mevrouw Rover ook nog dat je via het laboratorium virussen in je bloed krijgt bij de vaccinatie. Ze weet niets van epitopen af, en vaccins op basis van gehele virussen bestaan al lang niet meer.

Bij beslissingen over wel of niet vaccineren…moet je gewoon je intuitie volgen, aldus Desiree Rover, wetenschapsjournaliste. Mooi. 

Dan wordt haar verhaal steeds onsamenhangender, en gaat ze boeken citeren van randfiguren. Steunend op onduidelijke experts geeft Rover aanbevelingen om af te zien van vaccinatie. Overtuig u zelf. De moderne angst voor de Wetenschap die ons Aanvalt..

Deze video is een boeiend document om te zien hoe enigszins weldenkende mensen kunnen vervallen in een angstpsychose…en alle mogelijkheden om erop te reageren zijn op Youtube uitgeschakeld. Dat geeft je te denken.

Verder is het recept tegen griep: veel liefde, vitamine C, colloidaal zilver, lavendel- olie en thee tree olie in de theepot, tja.. Het klinkt wel alternatief, dat geven we toe. Maar nooit hebben we in de vele studies kunnen aantonen dat bijvoorbeeld veel vitamine C tot je nemen zinvol is. 

Desiree Rover: rood stoplicht 

Een opstapeling van nonsense en aanwakkeren van angst door een absurde visie: Desiree Rover krijgt een rood stoplicht! 


 

Referentie

[1] Kim Y, Suh HS, Cha HJ, Kim SH, Jeong KS, Kim DH. | A case of generalized argyria after ingestion of colloidal silver solution. | Am J Ind Med. | 2009 Mar;52(3):246-50. doi: 10.1002/ajim.20670.

[2] Jonas L, Bloch C, Zimmermann R, Stadie V, Gross GE, Schd SG. | Detection of silver sulfide deposits in the skin of patients with argyria after long-term use of silver-containing drugs. | Ultrastruct Pathol. | 2007 Nov-Dec;31(6):379-84.

[3] Gulbranson SH, Hud JA, Hansen RC. | Argyria following the use of dietary supplements containing colloidal silver protein. | Cutis. | 2000 Nov;66(5):373-4.

[4] Gaslin MT, Rubin C, Pribitkin EA. | Silver nasal sprays: misleading Internet marketing. | Ear Nose Throat J. | 2008 Apr;87(4):217-20.

Berichten

 1. Nathalie schreef:

  Het wordt eindelijk eens tijd dat de mythe rond de veiligheid van vaccinaties doorbroken wordt.
  Toch raar dat al die gevaccineerde kinderen in de creche juist degene zijn die het ziekst zijn… hoe kan dat als vaccinatie zo veilig is???
  Een volledige revisie van de medische wereld en de lobby achter de farmaceutische industrie zou eens geen slecht gedacht zijn. We zijn het beu om altijd chemische rommel te moeten slikken of ingespoten te krijgen. En net die dingen ondermijnen onze immuniteit.

 2. van der Meer schreef:

  captcha

  ]]>

 3. TON schreef:

  Elektrotechnicus en Arbo-deskundige ir. Ad van Rooij (zie profielschets): http://www.lijst14.nl/kandidaten/rooijvan/rooijvan.html

  schreef onderstaande brief (24 oktober 2009) aan ‘Philips Medical Systems Nederland B.V. t.a.v. de bestuurder R. Fonville’

  ZEER HOGE URGENTIE OMDAT ER SPRAKE IS VAN EEN MISDRIJF WAARUIT DIRECT LEVENSGEVAAR VOOR ALLE PHILIPS MEDEWERKERS KAN ONTSTAAN!

  ONDERWERP: Verdiepingsonderzoek naar de wettelijke eisen en regels rondom het vaccineren van de werknemers binnen Philips Medical Systems Nederland B.V. met de nieuwe influenza A (H1N1) met daarin het in Nederland NIET TOEGELATEN bestrijdingsmiddel ‘Thiomersal’ dat ook in cosmetische producten (dagcrèmes, make-up, nagellak, parfums, lipstick, oogwater, haarvetten enzovoort) wordt toegepast………

  Bijgevoegd vindt u het door de WHO en bij EU-besluit goedgekeurde Pandemisch influenzavaccin (H1N1). Dit influenzavaccin bevat 5 microgram Thiomersal (zie productie 6: http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/geneesmiddel-influenzavaccin-h1h1-accoord-who-en-eu-besluit.pdf )

  Ondergetekende A.M.L. van Rooij is als safety manager bij Philips Medical Systems Nederland B.V. en daarmee uw rechterhand om ervoor te zorgen dat binnen PMSN-bestuur uw lastgeving, zoals hierboven staat geschreven ook daadwerkelijk wordt nageleefd. Hebt u al kennis genomen van deze brief waaruit blijkt dat thiomersal in Nederland verboden is…..

  Neem de tijd en lees verder bij de link:

  http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/zeer-hoge-urgentie-omdat-er-sprake-is-van-een-misdrijf-waaruit.pdf

  De brief is vandaag (27 oktober 2009) afgegeven bij de Raad van State en de voorzitters en griffiers van de Eerste en Tweede kamer.

  Het is niet uitgesloten dat de positie van vier ministers hierdoor aan het wankelen wordt gebracht, te weten die van mevrouw J.Cramer, de heren A.Klink, P.H.Donner en E.Hirsch Ballin en de daaruit eventueel voortvloeiende gevolgen voor het kabinet!

  Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en recent ook van: http://welzijnkanker.nl/agenda.htm

 4. TON - H1N1 schreef:

  DE GEVAREN VAN VACCINS… met adjuvants zoals ‘Thimerosal’ (kwikverbinding) en andere schadelijke toevoegingen in ondermeer ‘H1N1- HPV- BMR’ vaccins. Luister kijk en huiver bij de video’s met Nederlandse ondertiteling.

  Deel 1 : http://www.youtube.com/watch?v=jcC5oV2heZ0
  Deel 2 : http://www.youtube.com/watch?v=5DUqv7E5EDM&feature=related

  Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor nog meer info en/of

  de website van Jane Burgermeister voor wereldwijde informatie omtrent de ontwikkelingen (H1N1): http://www.theflucase.com/

 5. Bio-Informatica Student(geneti schreef:

  Zeer teleurstellend dit “artikel”. Iedereen met een beetje verstand en zich een kleine 3 uur verdiept in de gevaren van vaccinaties zou niet met zulke propaganda komen. Waarom durft niemand met mevrouw Rover in discussie te gaan? Als ze echt onzin zou verkopen heb je in één gesprek de “indianenverhalen” onkracht. Maar nee niemand durft de stapel literatuurverwijzingen in haar boek aan te pakken want dat zijn nou eenmaal goed bewezen wetenschappelijke feiten…

  1. Hilda schreef:

   Helemaal mee eens. Fijn dat er steeds meer mensen zijn die zelfstandig kunnen en durven nadenken en zich niet meer laten vergiftigen, zowel geestelijk als lichamelijk.

 6. jef schreef:

  ieddereen maakt foutten
  maar verandert dat iets aan de betekenis van mijn zin

 7. jef schreef:

  2263

  jef – vanalles
  04-10-2010 00:46:01

  ieddereen maakt foutten
  maar verandert dat iets aan de betekenis van mijn zin

  ]]>

  ]]>1

 8. John muller schreef:

  Medicijnen:De meest gevaarlijke placebo’s

 9. E, Ockhuysen schreef:

  Beste Desiree,

  Op een van Uw sites heb ik gelezen, over Vitamine C, anti-oxidant en de gezonde douchekop (H2O2) die U meeneemt op vakantie.
  Waar is deze te koop?
  In afwachting, met vriendelijke groet,
  Elizabeth Ockhuysen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.