Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Haptonomie, de kunst van het aanraken

Haptonomie, de kunst van het aanraken

haptonomieHaptonomie, de kunst van het aanraken, een boek van Frans van der Beek. Paperback | Bzztoh
ISBN10: 9055010979 | ISBN13: 9789055010974
De grondlegger van de haptonomie is Ted Troost. Hij richtte zich vooral op topsporters: Hans van Breukelen, Krajicek en Yvonne van Gennip. Frans is een collega van Ted, en schreef eerder een bestseller over haptonomie, Het Lichaam Liegt Nooit. In dit nieuwe boekje van Frans vinden we een heel leesbaar en relaxed verhaal over hoe Frans haptonomie ziet en ervaart. Daarbij leren we door zijn tekst te zien dat er een nieuw begin gemaakt is met de wetenschap van de Bodymind. Een wetenschap van het eigen ervaren en het eigen subjectieve lijf. Frans laat op een leuke en inzichtelijke wijze de lezer meewandelen door het landschap van de haptonomie en de rebalancing. Geheel andere benaderingen van het lichaam, van de emoties en de denkpatronen. De eenheid van lichaam-ziel-geest, zo mooi verwoord in de term Bodymind, komt perfect tot uitdrukking. Met veel aanspreekbare voorbeelden maakt dit kleine boekje haptonomie tot iets heel tastbaars. Een aanrader voor mensen die niet houden van complexe teksten!
Net zo simpel als aanraken kan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.