Soja eiwit goed bij borstkanker
This study suggests that moderate soy food intake is safe and potentially beneficial for women with breast cancer. Zo eindigde een groot artikel in de JAMA van 9 december 2009. Het ging om een groot cohort onderzoek onder meer dan 5000 Chinese vrouwen die soja-eiwitten tot zich nemen. Na ongeveer 4 jaar bleek de sterfte aan borstkanker bij de vrouwen die soja gebruikten duidelijk lager te zijn. We moeten ons wel realiseren dat het om Chinese vrouwen gaat, en in hoeverre dit te generaliseren is, is natuurlijk nog onduidelijk. Maar toch.De auteurs vatten hun studie samen met:
Among women with breast cancer, soy food consumption was significantly associated with decreased risk of death and recurrence. [1]
Verder zitten er in vele plastics stoffen alsbisfenol A die ook borstkanker kunnen verwekken.
[1] Shu XO, Zheng Y, Cai H, Gu K, Chen Z, Zheng W, Lu W. | Soy food intake and breast cancer survival. | JAMA. | 2009 Dec 9;302(22):2437-43. doi: 10.1001/jama.2009.1783.
IK HEB BEGREPEN dat de wijze waarop soja bereid wordt-bijv wel of niet gefermenteerd -een grote rol speelt bij het effect op kanker..
Dit is belachelijk en bovendien gevaarlijk!Het is algemeen bekend dat soya kankerverwekkend is en de baby die soya formule krijgt ,krijgt oestrogeen binnen dat gelijk staat aan 5 pillen!!!Hier zijn de links : 1. http://www.theguardian.com/world/2000/aug/13/foodanddrink
2.http://jenaidavanwijk.com/10-redenen-waarom-soja-ongezond-is/ Dus, snel weghalen dit artikel voor je je schuldig maakt aan misleiding en iemand z’n situatue nog erger maakt .