Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Disclaimer

Disclaimer

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is zorgvuldig samengesteld, uitgezocht en beoordeeld door het bestuur van Stichting IOCOB en/of externe adviseurs. De informatie kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een arts. Neem bij twijfel altijd contact op met uw behandelend arts of huisarts. Stichting IOCOB kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig of juist is. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Alle informatie is op het net gezet door onze medisch geschoolde medewerkers of door de artsen van het bestuur. Alle informatie wordt door artsen samengesteld en beoordeeld voordat het op de website gezet wordt.

Alle informatie op deze site valt onder het copyright van de stichting IOCOB. Mocht u delen uit de site willen overnemen neem dan contact op met de Stichting.
Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan krijgt u een aantal keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail met interessante informatie over complementaire therapieen. Uw gegevens (e-mail adres en naam) zullen niet aan derden worden vertrekt. Ten alle tijde kunt u zich voor de de nieuwsbrief weer afmelden.