Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > VRCR: Violet Ray Crystal Resonantor

VRCR: Violet Ray Crystal Resonantor

VRCR: Violet Ray Crystal Resonantor: een machine die ons in een nieuwe frequentie brengt, totaal in balans op spiritueel niveau en alle chacra's worden eveneens gebalanceerd. Ook is de energie totaal in lijn met je eigen energie, je kan ook je bloed schoonmaken als je de sensor op je halsslagader plaats, en bacterien doden! Op deze video wordt een demonstratie gegeven....De VRCR kan bovendien nare gedachten schoonmaken en de electronische smog die overal is...Energetische Feng Sue wordt het genoemd. Ook je gedachten kunnen versterkt worden, en je intenties, maar het kan alleen niet stofzuigen...dat valt tegen!

Het is ongelovelijk hoeveel bizarre apparaten binnen de groep der Radionica op de markt komen, en allemaal kunnen ze bijna alles in balans brengen. Deze hele wave is een bedreiging voor de serieuze Geintegreerde Geneeskunde, want het zijn nu juist deze bizarre stromingen die de hele complementaire en alternatieve geneeskunde in de hoek zetten van vaag en zweverig. Nou als u het videotje bekijkt, begrijpt u ook meteen waarom IOCOB dit soort benaderingen een rood stoplicht geeft. Enorm veel claims, nooit onderzoek gedaan en een typisch voorbeeld van zand in de ogen strooien met mooie woorden, lichtjes en vibraties! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.