Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Bioresonantie Biecht Op

Bioresonantie Biecht Op


Niet wetenschappelijk, niet bewezen, niet mee behandelen en geen diagnoses stellen! Ze zeggen het nu eindelijk zelf, wat IOCOB al 4 jaar aangeeft.

De nieuwe bioresonantie machine, de Physiospect, noemt zich het Expert system in the domain of Energy Medicine. In een kleurrijke brochure wordt het systeem geroemd, dat de fysiologische en functionele conditie van organen, weefsels tot op chromosomaal niveau kan reproduceren (whatever that is...).  De makers van de brochure spreken over metatherapie. Een mooie uitvinding, meta! Met het apparaat kan o.a. elk medicijn getest worden of het effectief is voor de patient die het voorgeschreven kreeg. Maar! Er is een Important Notice toegevoegd. Eindelijk biecht de bioresonantie op. Ze zeggen dat ze niet wetenschappelijk zijn, en dat je het apparaat niet mag gebruiken voor diagnose of therapie....

Tja…waar dan wel voor vragen we ons af.

Dit is de eerste bioresonantie machine die laat zien dat IOCOB in al onze hoofdstukken over dit onderwerp gelijk heeft. Het gaat om principes die niet wetenschappelijk bewezen zijn (citaat), terwijl men tot voorkort graag schermde met de kwantumfysica e.d. Nu staat het er zwart op wit:

Niet wetenschappelijk!

Geen diagnose mee stellen!

Niet mee behandelen!

Wel vinden we op de site nog allerlei meta-priet praat, zoals dat je 5 organen om de 3 weken kan behandelen.… Beetje inconsistent voor een appraat wat niet wetenschappelijk is en waar je niet mee mag behandelen…

The best therapy to re establish the organ frequencies is the Meta therapy, which is performed with the headphones and laser. By these you activate the structure and get in resonance with the organ to be treated. A high carrier frequency, close to the optimal norm in the database, is sent to the organ. In this way the organs frequencies try to get closer to the etalons.Depending on the duration of the problem the result of the therapy is different.If the problem is acute, one treatment can be enough.You can at the same time treat 5 different organs.If the problem is chronically, the entropy is higher and the chaos bigger. Then it can take several therapies to get order in the structures and functions, and normalized frequencies. In that case you can treat 5 organs with 3 weeks intervals.The result of the therapy, you can easily see with the test function.Reprinter is also a function according to the principle of bioresonance, in Introspect. You can make a “print” of the frequencies from the database for the organs you wish to treat. You charge the reprint in a liquid for the person to take, several weeks between the therapy sessions.Another possibility with the reprint function is to send frequencies from different nutrition’s, homeopathies etc that are stored in the database. You can invert and send up to five different frequencies in the same solution. 

Berichten

  1. Erik schreef:

    Een bio-ding is leuk voor de kermis dus!
    Dank dit fenomenale zelf-inzicht zal deze discussie ook spoedig verstommen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.