Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Bomen tegen Misdaad grote steden

Bomen tegen Misdaad grote steden

Share |

Bomen Helpen Mensen: pleidooi voor meer bomen in grote steden!

De meest juiste conclusie is meer bomen in grote steden om de toenemende agressie en impuls-remming van jeugdigen in te dammen. Vreemd? Zeker niet, in het Pharmaceutisch weekblad van 18 mei 2018 staat een groot artikel dat gevonden is dat de hoge concentratie van fijnstof in de grote steden onze hersenontwikkeling negatief beïnvloedt.

De onderzoekers vonden in een enorm grote epidemiologische studie (4 jaar lang bij 8880 zwangere vrouwen) dat er een relatie was tussen fijnstof in de lucht en verminderde gedragsremming. De hersendelen die ons gedrag sturen bleken door blootstellen van fijnstof tijdens de zwangerschap dunner te worden. Hoe bizar is dat. Dus kinderen krijgen dunnere hersenen omdat er te veel fijnstof in de lucht zit.

En raad eens wat we zouden kunnen doen? Niet alleen de uitstoot verminderen (gaal tergend langzaam), maar met name onze vrienden de bomen helpen te overleven in grote steden. En nieuwe planten en geen oude kappen vanwege zogenaamd risico op vallen, tenzij dat echt evident is.

Bomen helpen mensen niet alleen met het produceren van pure zuurstof, ze zorgen ook nog eens dat onze hersenen niet krimpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.