Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Astma en bioresonantie - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Astma en bioresonantie

Astma en bioresonantie

Share |
Astma wordt in het algemeen al snel gezien als een soort allergische reactie op onbekende allergenen. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Maar binnen de bioresonantie wordt vaak eenzijdige aandacht gegeven aan allerlei allergenen die dan via een bioresonantie apparaat of via de elektroacupunctuur volggens Voll (EAV) of met de VEGA test te vinden zou zijn. Uit onderzoek is gebleken dat bioresonantie geen waarde heeft om te vinden voor welke stoffen allergische reacties bestaan. 

Verder is nooit getoetst of bioresonantie zinvol is om astma te behandelen, maar gezien de gegevens tot dusver is het vrijwel uitgesloten dat bioresonantie een therapeutische werkzaamheid heeft.

Patienten worden afgeraden een bioresonantie therapeut te bezoeken als er sprake is van astma. Ook is het onmogelijk om regulierre medicijnen met de zogenaamde medicijnen  test te beoordelen. Deze test is ondeugdelijk en zet de patient op het verkeerde been.

Vandaar een rood stoplicht voor bioresonantie, EAV en VEGA bij astma.

Berichten

  1. Mw Dr. M.A.A.Panaite homeophathie schreef:

    Astma pa cienten kunnen beter een homeopathieaarts bezoeken en niet bang zijn voor biomedische rezonantie, de aarts bepaalt wat voor de pacient kan worden gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *