Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Nieuwe sectie kwaliteit en keurmerk - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Nieuwe sectie kwaliteit en keurmerk

Nieuwe sectie kwaliteit en keurmerk

Share |

Preparaten met planten bestanddelen en supplementen: het wemelt ervan. Hoe weet de consument wat betrouwbaar is en wat gemeden dient te worden. Aansluitend bij de IOCOB stoplicht benadering zal IOCOB een stap verder gaan zetten.

IOCOB zal een keurmerk ontwikkelen voor fytotherapeutische preparaten (inclusief ayurvedische preparaten) en in eerste instantie ook voor bepaalde supplementen die fytotherapeutische bestanddelen bevat. Daarna richten we ons op supplementen in het algemeen.

Hier volgt spoedig een inleiding op dit thema. Dit segment wordt verzorgt door een van onze apothekers.

Kwaliteitskeurmerk IOCOB:

Aangezien de overheid geen kwaliteitskeurmerk levert voor fytotherapeutica en voedingssupplementen is het voor de burger onmogelijk een goede keuze te maken welke producten veilig, effectief en van goede kwaliteit zijn.

Het keurmerk moet in deze leemte gaan voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *