Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Nieuwe opleiding acupunctuur voor artsen - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Nieuwe opleiding acupunctuur voor artsen

Nieuwe opleiding acupunctuur voor artsen

Share |
De Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV), de Britse Medical Acupuncture Society (BMAS) en Opleidingsinstituut en informatiehuis Supplement hebben de handen ineen geslagen om voor Nederlandse artsen een basismodule medische acupunctuur te lanceren.

De Basismodule Medische Acupunctuur geeft u de mogelijkheid uw kennis te verbreden, uw therapeutische mogelijkheden uit te breiden en een antwoord op een veranderende zorgvraag van patiënten te geven. De Basismodule bestaat uit vier dagen, waarin onder meer de volgende onderwerpen aan bod komen: aandoeningen van hoofd, nek, schouder, arm, rug, been, gynaecologische en gastro-intestinale aandoeningen. De westerse neurofysiologische werking en het oosterse filosofisch model worden naadloos voor u samengevoegd zodat toepassing in uw praktijk mogelijk wordt. U leert een acupunctuurbehandeling lege artis te geven voor de meest voorkomende aandoeningen.

De engelse arts Mike Cummings zal een basismodule geven van 4 dagen. Meer infomatie.

 

 

 

Berichten

  1. Mw Dr. M.A.A.Panaite homeophathie schreef:

    graag krijg ik info voor inschrijving module cursus accupunctuur van de Heer Dr. M. Cummings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *