Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > HOOVAARDIJ! Over Wiet en Blaaspillen.

HOOVAARDIJ! Over Wiet en Blaaspillen.

Share |

HMedische WietOOVAARDIJ, Hoogmoed; verwatenheid; eigendunk, eigenwaan. Aldus het woordenboek. De moderne geneeskunde is behoorlijk hoovaardig zullen we maar zeggen, nadat we Medisch Contact 27/28 van Juli 2015 gelezen hebben, het blaadje voor artsen. En het Pharmaceutisch weekblad 27 van juli 2014, het blaadje van de apothekers.

In medisch contact een haha cartoon over de medische werking van wiet. Twee artsen liggen te blowen in hun doktersjassen, zegt de ene arts tegen de andere:

 

“Een supersterk bewijs voor Wiet zou ook helemaal niet zo relaxed zijn, weet je wel”.

 

Hahaha dus niet. Wat een aanfluiting. We gaan hier niet de honderden artikelen bespreken die de medische werking van Wiet bewezen hebben. We houden het kopje van de cartoon: “Bewijs voor medische werking Cannabis gering” gewoon even tegen een stuk in het blaadje van de apothekers, die op zich voor de eigen pillen zijn.

“Training helpt beter tegen urineverlies dan medicatie” zo luidt de kop (pagina 26). De pillen tegen urine verlies die jaren en jaren lang voorgeschreven zijn tegen onwillekeurig urineverlies helpen amper, en je kan beter naar een goede fysio toegaan, die bekkenspecialist is. Dat wisten we natuurlijk allang.

Maar de dokters weten dat soort dingen niet, die lachen haha om de medische werking van Wiet.

Over de HOOVAARDIJ van de geneeskunde, daar kunnen we nog een aantal boekjes mee vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *