Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Nieuws > Acne niet veroorzaakt door masturbatie!

Acne niet veroorzaakt door masturbatie!

Share |
Masturbatie veroorzaakt geen acne, zucht van verlichting!

Het blijkt nog steeds nodig en relevant te zijn erop te wijzen dat acne, jeugdpuistjes, NIET veroorzaakt worden door masturbatie. Dat moet een zucht van opluchting veroorzaakt hebben in bepaalde gemeenten van de bible-belt en omstreken daarvan. Anno 2015 blijkt het nog steeds noodzakelijk om mensen op dit feit te wijzen. Of misschien wel noodzakelijker dan in de jaren 80 van de vorige eeuw. Want we lijken met zijn allen steeds conservatiever te worden. Wat is dat toch voor tendens?

Hoewel, misschien kunnen we bij deze stelling van de ooraak van acne toch een vraagteken plaatsen? Uit welk onderzoek blijkt eigenlijk dat acne geen masturbatie veroorzaakt? Of andersom? Boeiend dat het feit staat zonder meta-analyse. Worden we toch eindelijk Cochrane moe? Het zou tijd worden! Gewoon weer terug naar de common sense. Masturbatie veroorzaakt geen acne. Basta.

Hier de uitgesproken aanbeveling dat masturbatie niet ongezond is en geen acne veroorzaakt: Link

Te veel masturbatie veroorzaakt echter wel vroegtijdige kaalheid, dat moge duidelijk zijn: “Researchers have shown that crossing the limit of masturbation will only lead to hair loss and thinning of hair.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.