Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Biologisch > Broccolipillen tegen autisme

Broccolipillen tegen autisme

Share |

In het Bionieuws van 25 oktober 2014 staat het pontificaal op de voorpagina: Brocolipil voor autisten. Amerikaanse onderzoekers hebben gevonden, in een placebo dubbelblinde gerandomiseerde studie, dat autisten die pillen slikten met daarin uit broccoli kiemen afkomstige stoffen, de plantaardige antioxidant sulforafaan, daad werkelijk een stuk beter werden dat autisten die dat niet slikten. Ze communiceerden beter en gaven handen.

Boeiend dat een plantaardig middel vermag wat velen menen dat niet zou kunnen….

Berichten

  1. e,valstar schreef:

    Magnesium plus B6 zijn in meerdere RCT’s met placebo werkzaam gebleken ; ook is er een studie met carnosine. Inderdaad als een onderzoek goed uitgevoerd en ook nog herhaald wordt moeten de feiten geaccepteerd worden. Dit onderzoek is veelbelovend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.