Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Antikwakkers geven prijs aan verzekeraars

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Anti-kwakkers geven prijs aan verzekeraars

Anti-kwakkers geven prijs aan verzekeraars

Share |

De antikwakkers maken het steeds bonter. Wie weet krijgt onze koning ook nog eens de prijs. Nu in ieder geval NIET enkele gerenommeerde hoogleraren, zoals de hoogleraar huisartsengeneeskunde van de VU omdat enkele huisarts-opleiders zich mede laten inspireren door de antroposofie. Ook niet de hoogleraar Muskiet uit Groningen omdat hij met natuurlijke middelen ziekten probeert te behandelen, Nee, de prijs gaat naar een 5-tal grote ziektekostenverzekeraars. Waarom? Omdat ze de kwaliteit van complementaire opleidingen verder willen ondersteunen. Heel erg lijkt ons dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *