Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Extra > Spreuken > Flaters van artsen voortaan openbaar: debiel!

Flaters van artsen voortaan openbaar: debiel!

Share |

Het meest debiele van de afgelopen week is de mededeling dat medische fouten van dokters en verpleegkundigen  en we citeren: "voortaan niet meer in de doofpot komen. Vanaf 1 juli 2012 is het zogeheten BIG-register openbaar."

Wat een debiele toestand. De doofpot is het nu ineens geworden. Daar moet het dus uit. Beoordelingen over of artsen fouten maken liggen nu ineens open op straat. Elke leek kan gaan roepen over die vreselijke fouten van dokter zo of zo. Nou dat gaat helpen zeg! Welke debiel heeft dit nu weer bedacht?

Na de kerk moet nu ook de medische stand zeker het boetekleed aandoen. We pleiten voor openbare steniging.

Op het internet is die openbare steniging gelukkig al in gang gezet. Leve de wijze bestuurderen die deze onzin nu weer bedacht hebben.  

En waarom is dit te debiel voor woorden? 

Omdat het onze gehele gezondheidszorg verder drijft in de armen van de claim cultuur. Door angst ontstaat dan maximale diagnostiek en maximale behandeling. Nou dat gaat geld kosten.

Daarom is dit weer typisch zo een debiele actie van politici en beleidsmakers. Niet nadenken maar meehuilen met de wolven in het bos, alle artsen aan de schandpaal.

Lekker! 

Berichten

  1. Jeroen schreef:

    Het word geen claimcultuur het word/is nu een beroepscultuur waar de verzorging van de klant onderaan staat.Dat medische fouten “openbaar”worden is alleen een claim in de mediacultuur. 50% van alle “zieken” krijgen een verkeerde diagnose, wiens fout is dat? zeker die van de klanten?? debiel! Even voor de duidelijkheid artsen zijn nu zo goed als onschendbaar. De claim moet liggen bij de politici die voor het huidige zorgsysteem hebben gezorgd, vrijwel hetzelfde systeem als in Amerika. Dit is gewoon moderne Genocide waarbij de onwetende arts een verlengstuk is van de aandeelhouders van de zorgverzekeraar.

  2. Corry Blauw-Groot schreef:

    Moet wel bekend gemaakt worden!!!!!Een foute operatie heeft mijn leven op zijn kop gezet.Kost vreselijk veel geld wat ik niet terug krijg.Ik waarschuw altijd iedereen:Ga niet naar die en die arts (slager)Die moeten er uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.