Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Anti-kwakzalverij wordt misselijk - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Anti-kwakzalverij wordt misselijk

Anti-kwakzalverij wordt misselijk

Share |

Ze worden bij de Vereniging tegen de Kwakzalverij steeds sneller misselijk. Misselijk en onpasselijk. En dan gaan ze stenigen. Ze gebruiken een archaische methode van het behandelen van voor hen uit de toon vallende behandelvormen. Ze braken erover op hun website en ze schrijven misselijke stukken over therapeuten en artsen om zo via Google de stenigingsprocedure over die therapeuten en artsen af te roepen.

Nu is de Leidse universiteit weer aan de beurt. De Vereniging tegen de Kwakzalverij wordt nu weer misselijk van het feit dat er een congres over traditionele Chinese geneeskunde binnen de muren van de Leidse universiteit georganiseerd is begin 2012. Dat is te bizar vinden ze en dra verslavingskunde De Jong schrijft meteen op hoge poten een brief naar de rector magnificus. Dat dat niet kan, want Chinese geneeskunde is onzin en archaisch, dat weet iedereen volgens De Jong. Daarom moet het allemaal meteen gestenigd en verbrijzeld worden. Bovendien zijn het vooral biologen en chemici die daar spreken, en die weten er sowieso niets ervan, orakelt De Jong verder, want alleen artsen en farmaceuten mogen over zo een onderwerp praten.

Aldus de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Het is maar dat je er even van af weet, van hedendaagse stenigingen en van misselijkheid. Gemberthee misschien? Of zijn ze daar byond repair? Beyond repair! 

Berichten

  1. Luc schreef:

    哈哈😄
    Deze mensen zijn niet bevoegd.
    Aleen wie een opleiding Chinese geneeskunde heeft gevogt kan hierover spreken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *