Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Nieuwe resultaten pijnbehandeling bij MS - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Nieuwe resultaten pijnbehandeling bij MS

Nieuwe resultaten pijnbehandeling bij MS

Share |
ms_pijn_een PEA-houdend product_-_versie_2.jpg

In Italie werden de resultaten gepresenteerd van de pijnstillende effecten van de natuurlijke pijnstiller een PEA-houdend product bij 20 patienten met veel pijn door de MS. Pijn bij MS is een bekend probleem, en helaas zijn er weinig goede pijnstillers beschikbaar. De middelen die er zijn hebben erg veel bijwerkingen. Daarom zijn deze gegevens erg belangrijk, met name omdat een PEA-houdend product niet alleen pijn verminderde, maar ook goed verdragen werd en samen met andere middelen zonder enig probleem gegeven kan worden.

MS pijnen zijn behoorlijk vervelend en veel MS patienten hebben last van deze chronische pijnen, van pijnlijke spasmen in de spieren en spastische pijnlijke benen. Sommigen roken daarvoor Cannabis of drinken Cannabisthee. Daar word je alleen ook high van en autorijden is dan problematisch. Nu is er een stof, die ook de pijn vermindert en de spasmen via het werkingsmechanisme dat ook door Cannabis wordt gebruikt, alleen met het enorme voordeel dat er geen high ontstaat, noch sufheid.

palmitoylethanolamide, is inmiddels door bijna een miljoen patienten gebruikt, zonder noemenswaardige bijwerkingen. Hier de resultaten van 20 patienten met pijnen bij MS die gedurende 2 maanden behandeld werden door Italiaanse neurologen met het natuurlijke preparaat dat zonder recept in Nederland verkrijgbaar is. Licht wel altijd je behandelend arts in, en verwijs hem/haar naar de wetenschappelijke informatie onder deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *