Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Menstruatiepijnen behandelen met PEA - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Menstruatiepijnen behandelen met PEA

Menstruatiepijnen behandelen met PEA

Share |
menstruatiepijn_en_een PEA-houdend product.jpg

Menstruatie pijnen zijn een ramp. Elke maand kwellen ze je weer. En ze kunnen het leven vrij onaangenaam maken. Er zijn wel pijnstillers te krijgen, maar die geven ook weer allerlei vervelende bijwerkingen, zoals maagstoornissen en andere narigheid. Alleen al door dat soort pijnstillers sterven er per jaar 500 mensen in Nederland door die bijwerkingen.

Daarom is het goed dat er nu een alternatieve pijnstiller is voor vervelende menstruatiepijnen. Het is het middel PeaPure, dat sinds enige tijd in Nederland als supplement te verkrijgen is. PeaPure bestaat uit de pure stof palmitoylethanolamide (PEA), beter bekend onder de merknaam PeaPure , zonder dat daarbij chemische stoffen toegevoegd zijn.

 

 

Werkingsmechanisme PEA bij menstruatiepijn 

Het werkingsmechanisme van deze pijnstiller sluit helemaal aan op de pijnstillende mechanismen die ons eigen lijf uitgewerkt heeft. Daarover is elders op deze website veel te vinden.

Daarom zijn er ook geen noemenswaardige bijwerkingen van dit middel. De stof moduleert de situatie van pijn en daarom duurt het ook enkele dagen tot weken voordat je duidelijk effect merkt.

Onderzoekers en gynaecologen van een Italiaanse universiteit behandelden gedurende 6 maanden 40 jonge vrouwen die allen lastige menstruatiepijnen hadden met twee maal een PEA 400 mg per dag. Met deze behandeling waren 70% van alle patienten erg blij.  

Ze behandelden eerst 3 maanden met elke dag en na maand drie alleen vanaf dag 7 voor de mesntruatie tot er na.

Wij adviseren op basis van onze wervaring echter om tenminste 3 capsules PeaPure per dag te nemen, dat kan in twee maal (2 capsules na ontbijt, een na avondeten) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *