Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Extra > Gezondheidscolumn > Aanvraagformulier voor formulieren

Aanvraagformulier voor formulieren

Share |
formulieren.jpegIn het Medisch Contact van 12 november 2009 staat een kort maar zeer krachtig artikel onder het kopje: Praktijkperikelen. Dat Kafka ons langzamerhand weer inhaalt en onze geneeskunde verloedert met ronddwarrelende zinloze handleidingen van 300 pagina's, richtlijnen, beleidsnotities, richtsnoeren valt ook steeds meer op aan hardwerkende huisartsen. De huisarts in questie schreef:

Ik zag vandaag dat mijn assistenten een vakje gemaakt hebben met als titel: aanvraagformulier voor formulieren…. Beter kan ik de huidige huisartsenzorg niet samenvatten, verzuchte de getergde huisarts…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *