Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Top menu > Congressen > Van Hoofd naar Hart: met Sri Sri Ravi Shankar

Van Hoofd naar Hart: met Sri Sri Ravi Shankar

Share |
In Limburg van 1-3 mei a.s. een bijzonder event in Nederland onder leiding van de bijzondere Sri Sri Ravi Shankar:

Happiness Congres

Een reis van hoofd naar hart


Van 1 -3 mei a.s. vindt in Baarlo, Limburg, het Health&Happiness Congres plaats onder leiding van Z.H. Sri Sri Ravi Shankar. Het congres wordt georganiseerd door de International Association for Human Values (IAHV).
 
Sri Sri Ravi Shankar is een wereldwijd erkend spiritueel leider en de grondlegger van IAHV en de Art of Living Foundation. Beide organisaties, waarvoor hoofdzakelijk vrijwilligers actief zijn, behoren tot de grootste humanitaire en non-gouvernementele non-profit organisaties ter wereld en hebben een speciale consultatieve status bij de Sociaal-Economische Raad (ECOSOC) van de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie. De activiteiten van IAHV strekken zich uit tot vrijwel elke vorm van humanitaire nood, van rampen en posttraumatische stress tot armoede en nationale en internationale politieke conflicten.
 
Sri Sri Ravi Shankar is een veelgevraagd gastspreker op internationale conferenties zoals de Unesco Conferentie over mensenrechten en religie, de vredesconferentie van Nobelprijs laureaten en het wereldcongres van Imams en Rabbijnen. Hij is een wereldwijd erkend bemiddelaar en bracht in conflictzones zoals Sri Lanka, Irak, Ivoorkust, Kameroen, Kasjmir en Bihar rivaliserende partijen nader
tot elkaar. Sinds Mahatma Gandhi is er niemand geweest die zoveel mensen van verschillende culturen en religies heeft verenigd in een universeel geloof in menselijke waarden. Voor zijn talloze initiatieven is Sri Sri dit jaar voor genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede.                      
 
Vrede in de wereld is geen utopie. Leven vanuit onze aangeboren menselijke waarden zoals vriendelijkheid, enthousiasme en zorg voor elkaar en de wereld is iets dat ieder mens, ongeacht zijn afkomst, religie of cultuur, dagelijks kan leren ervaren. Om dit mogelijk te maken heeft Sri Sri onder meer eeuwenoude technieken, die lange tijd exclusief erfgoed waren van de vedische traditie, nieuw leven ingeblazen en voor de hele wereld toegankelijk gemaakt in de cursussen van Art of Living. De basisprincipes  van deze cursus(sen) worden tijdens het Health&Happiness congres door Sri Sri opnieuw belicht en toegepast. Ditmaal echter krijgen wij de unieke kans om zijn persoonlijke uitleg over deze technieken en de tijdloze wijsheid waaruit zij voortkomen, te horen, te ervaren en daarnaast te delen in zijn inspirerende visie op het leven en de wereld.

 

Voor meer informatie kuntu bellen met: 023 – 5 347 412 of 070 – 4 157 840 of  mail naar meicongres@iahv.nl  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *