Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > Kanker behandelen met een trilding: de Multi Wave Oscillator

Kanker behandelen met een trilding: de Multi Wave Oscillator

Patienten met kanker zijn kwetsbaar, voelen zich bedreigd en zoeken naar hulp. Ook in het internet. Daar vinden we een rijke schakering van behandelingen die aanbevolen worden om kanker mee te behandelen. We bespreken een voorbeeld. De Multi Wave Oscillator (MWO). Wat voor dit trilapparaat geldt, geldt ook voor alle zappers en andere bioresonantie apparatuur. Veel beloven, veel verhalen van genezen patienten en veel moeilijk te volgen terminologie. Maar nooit een fatsoenlijk onderzoek waaruit de werkzaamheid en veiligheid gebleken zijn. Kortom, de Haarlemmerolie van de 21ste eeuw. Want naast het behandelen van kanker kan je ermee vrijwel alle aandoeningen behandelen. Dat alleen al is een teken dat we te maken hebben met patienten op het foute been zetten. Hier het voorbeeld.

Eerst een voorbeeld hoe een natuurgeneeskundig therapeut zijn waar aanprijst:

De Multi Wave Oscillator heeft een regenererend vermogen en is daardoor een van de belangrijkste instrumenten die mogelijk ingezet kan worden bij het geven van een positieve richting bij ziekte ten gevolge van kanker.

Kanker verbonden met de MWO. De MWO zou dus een regenerend vermogen hebben en daarom een van de belangrijkste instrumenten zijn die MOGELIJK (!) ingezet kan worden bij……’het geven van een positieve richting bij kanker’.

Hoe krom kan je zeggen dat je apparaat bij kanker niets doet?

Welke kankers krijgen een positieve richting? We citeren van dezelfde website de indicaties van de Multi Wave Oscillator:

Tumoren en kanker: Positieve richting trachten te geven aan Lymfeklierkanker, alvleesklierkanker, huidkanker, darmkanker, leukemie.

Verder bij: Reuma, artritis, reumatoïde artritis, ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hartstoornissen, chronische vermoeidheid en talloze andere aandoeningen

Talloze aandoeningen dus.

Hoe werkt het? De cellen liggen verkeerd om

Houd u vast want we gaan nu iets beleven, we citeren weer uit dezelfde website:

Wanneer alle cellen met elkaar samenwerken, doordat ze in de juiste ‘volgorde’ zijn gerangschikt (juist gepolariseerd), dan vindt er bundeling plaats van energie en zal het orgaan als geheel goed en krachtig functioneren.

Als er cellen zijn die ‘verkeerd-om’ liggen, werken deze de ‘goedliggende’ cellen tegen en zal het orgaan minder energie hebben en minder goed functioneren.

Wanneer het aantal cellen dat ‘verkeerd-om’ ligt zeer groot is, hebben we te maken met een grote mate van wanorde en zal het orgaan zéér zwak en mogelijk zelfs verkeerd werken.

Als er dus teveel cellen verkeerd om liggen werkt het orgaan zelf ook verkeerd…

De therapeut gelooft zelf toch eigenlijk ook niet helemaal in deze brilliante vondst, die elk verkeerd liggend orgaan kan rechtvibreren via de cellen, want hij put in zijn praktijk uit vele andere richtingen:

 1. Tachyon
 2. Bioresonantie
 3. Cranio Sacraal
 4. Inca Healing
 5. Orthomoleculair
 6. Paranormaal
 7. Verzamelpunt
 8. Biophotonen
 9. M. W. Oscillator
 10. DORN therapie
 11. Dr. H.R. Clark
 12. EFT
 13. Schüssler
 14. Healing Arts
 15. Reconnective Healing Reconnection

Dat zou je toch allemaal niet nodig hebben? Bij rechtgetrilde cellen hopen we dat toch ook het Verzamelpunt weer goed ligt?

Nauwelijks contraindicaties

Nu de Nederlandse vertegenwoordiger, en we citeren uit zijn site:

Uit alle gegevens en ervaringen van mensen die al meer dan 50 jaar werken met deze MWO, en natuurlijk uit mijn eigen praktijkervaringen, heb ik kunnen constateren dat er voor behandeling met de MWO nauwelijks contra indicaties zijn, hetgeen een groot verschil is met de korte golf therapie die gewoonlijk gebruikt wordt en alleen door een deskundige gegeven kan worden in verband met de onherstelbare schade die aangericht kan worden bij ondeskundig gebruik.

De wetenschappelijke onderbouwing wordt gegeven door het citeren van een artikel van de hand van de uitvinder, Lakhovsky, uit 1925. Ook een ander artikel van een Franse professor wordt aangehaald, dat bol staat van verwijzingen naar de effecten van electromagnetische velden op beestjes zoals bijvoorbeeld de vissoort Oryzias latipes. Boeiend maar waar zijn de patienten resultaten dan?

Nu Kanker

De professor sluit zijn artikel af met:

Is kanker een fenomeen van elektrische aard?

In de periode van 1986-89 verschenen bijna 300 publicaties betreffende experimentele en klinische essays in de Medline Data Bank, en toonden de toepassing van elektromagnetische velden op het gebied van kanker en jichtonderzoek.

Misschien hebben we binnenkort een duidelijk beschreven genadige behandeling van kankercellen tot onze beschikking, omdat een kankercel een cel is met serieuze elektrische moeilijkheden die geholpen moet worden en niet vernietigd.

Misschien wel…maar misschien ook niet. Daarvoor is onderzoek nodig. Dat onderzoek is volgens IOCOB nooit gedaan. Ook de Nederlandse producent kwam niet verder dan vage algemeenheden, individuele gevallen en bedreigingen van onze sitichting dat we moesten stoppen met de MWO belachelijk te maken.

Welke kankers?

Er staan verhalen op de site van wonderbaarlijke genezingen van patienten met

 1. Keelkanker
 2. Lymfeklierenkanker
 3. Darm- en leverkanker
 4. Leukemie
 5. Kanker bij hond

Die verhalen hebben ongeveer dezelfde structuur. Opgegeven, zou dood gaan, behandeld met de MWO, opgeknapt en helemaal beter. Hier een voorbeeld van een van de verhalen van de producent:

Ik heb een leukemiepatiënte die door de behandelende artsen in het AMC ten dode opgeschreven naar huis gestuurd werd. Ik heb ze direct, toen ik de MWO binnen kreeg, behandeld en bij de eerstvolgende controle in het ziekenhuis konden ze geen spoor van leukemie meer terugvinden.

Men heeft haar toen gevraagd om zich de maandag daarop te melden voor opname in het ziekenhuis Op haar vraag met welk doel, werd haar te kennen gegeven dat ze van plan waren haar d.m.v. een operatie een stukje bot uit de heup te halen om te kijken of daar misschien sporen van leukemie aanwezig waren.

De bewuste vrouw heeft de Heren-Artsen toen verteld dat ze niet van plan was om nog in haar te laten snijden, zeker niet nu ze geen enkel leukemiesymptoom meer had. Bovendien had ze daar geen tijd meer voor omdat ze, in plaats van te sterven nog dezelfde dag op vakantie naar Spanje ging!

Gemiste kans dus. Had die artsen maar wel laten kijken. Maar goed. Een geval is pas een geval dat onze aandacht waard is als er het volgende bekend is:

1. Het verhaal van de patient

2. De diagnose van de specialist, met beeldvormend onderzoek en biopten

3. Het beloop, de therapie die gegeven is, de resultaten

4. Onderzoek een half jaar later door een oncoloog.

Zo kan je bijvoorbeeld van een ernstige vorm van kanker een aantal gevallen verzamelen. Bijvoorbeeld 5 gevallen van gemetastaseerd pancreaskopkanker. Als er dan 5 patienten in regressie komen, dan heb je echt een verhaal.

Vooralsnog hebben we dat soort gegevens niet, laat staan wetenschappelijke resultaten.

De Lakhovsky machine en alle zappers blijven vooralsnog bij IOCOB alleen een rood licht krijgen.

Berichten

 1. Ben Meijer schreef:

  Beste schrijver,

  Ik weet echt niet hoe de MWO werkt. De theorieen die ik hoor…. ik weet het echt niet.

  Wat ik wel weet is dat een kennis/vriend van mij in korte tijd van een chronische pijn is afgekomen door dit apparaat.

  Ik probeer altijd een scheiding te maken tussen verklaringswijzen en effectiviteit, maar ook tussen tevredenheid en effectiviteit.

  Het afkraken van wat niet theoretisch klopt is eenvoudig, maar doet geweld aan de praktijk.

  Theorieen veranderen, worden geupdate of vervangen. De praktijk moet worden onderzocht.

  Bovenstaande artikel is smaakloos.

  Wie geneest heef recht om mee te praten. Dat begint met anekdotes en casusbeschrijvingen, later meer grondig onderzoek, etc.

  Laat mensen in hun waarde.

  Wie heeft jou in de positie van God geplaatst?

  de groeten

 2. Paul schreef:

  Ik lees het artikel over de MWO en scroll nog eens terug naar de naam van de website. Grootste objectieve website voor complementaire en alternatieve geneeskunde.
  Echt objectief komt mij het artikel over de MWO niet over. Het artikel heeft aardig wat bronvermeldingen, maar onder aan het artikel lees ik niet wie de schrijver is. Jammer! De schrijver lijkt mij een groot voorvechter van de regeliere geneeskunde. Niets mis mee, maar complementair lijkt mij mooier. Daarnaast geloof ik niet dat de farmacie als hoogste doel heeft om mensen beter te maken. Daarvoor gaat er te veel geld in om. Laat de MWO lekker zijn werk doen en mensen beter maken.

 3. Suuz schreef:

  Als je kanker krijgt en bent overgeleverd aan de ‘Witte Jassen Brigade’ berg je dan maar… Van een mens met kanker verander je in een geval met kanker. Toen ik de MWO op het spoor kwam met de mensen die daarbij horen, kreeg ik weer een gezicht. Ik zit er nu om de dag tussen en ondanks mijn weigering voor radiotherapie gaat het uitstekend met mij. Andere voeding zou ook niet helpen. Ik heb het wel gedaan. Samen met weten van (h) eerlijk eten. Ik kan op deze manier aktief bijdragen aan mijn herstel en daar ook verantwoordelijkheid in nemen.
  Wat ik nu weet is dat de pharmacie gebaat is bij zieke mensen anders wordt er niets meer verdient. Sommige artsen schijnen in het geheim met de MWO te werken omdat hun sympatie en overtuiging voor deze methodiek niet ontdekt mag worden. Het zou prachtig zijn als de medische dictatuur in dit land zou transformeren naar een medische democratie waarin medici en alternatief therapeuten zouden kunnen samenwerken. Iedere poging echter om zo’n pad in te slaan stuit telkens weer op veel agressie (b.v. de vereniging tegen kwakzalverij). Deze reactie van IOCOB valt mij erg tegen. Ik zou de letter O uit uw logo schrappen.

 4. Mick schreef:

  Ik gebruik de mwo al jaren met heel veel positieve resultaten. Veel van mijn vrienden en kennissen kennis laten maken met het heerlijke gevoel/energie dat de mwo geeft. Blij maakt het mij te mogen vernemen dat van genoemde vrienden en kennissen, er zulke positieve reacties komen nadat zij zelf over zijn gegaan tot aanschaf van een mwo. Zo’n negatief artikel past absoluut niet bij de Multi Wave Oscilator.

 5. gerrit schreef:

  hoi mick.zou je mij eens kunnen mailen.zou graag weten waar je zo’n ding koopt
  vanderheuvel@hotmail.com
  mvg gerrit

 6. Joke schreef:

  Hallo Mick en Gerrit, willen jullie mij mailen waar is zo apparaat kan kopen? joke_versloot@hotmail.com

 7. Christine Helbers schreef:

  Ik raak een beetje verdrietig als ik lees was IOCOB schrijft over bio-resonatie; de Multi Wave Oscillator. Men wil een zwart/wit verhaal, je geneest of je geneest niet, maar zo zit het niet in elkaar. Zo zit trouwens de hele wereld niet in elkaar. Maar zo bewust zijn we nog niet met z’n allen. De MWO blijft alternatief echter er is wel onderzoek geweest en bewezen dat men positiever gestemd is na een behandeling, dit kan gemeten worden. Het plan was verder onderzoek te doen, dit kost echter veel geld en mensen die hiermee werken of er een voor zichzelf hebben weten wat de MWO oplevert omdat zij dit zelf hebben ervaren. Ik vind het te gemakkelijk om hierover degenererend te schrijven. Dat zijn geen pluspunten voor IOCOB. In heb zelf ervaren wat MWO doet en ervaar dat nog steeds. Heel soms ervaar ik niets, heel vaak ervaar ik verbetering (zonder bijwerkingen), ook heb ik verbluffende resultaten meegemaakt.

  Alles bestaat uit frequenties, daar zijn we nog niet zo aan gewend maar dat betekent wel dat daar veel mogelijkheden liggen. Mensen die dit bewuster worden zoeken ook naar dit soort mogelijkheden. Op medicijnen, gewoon via de huisarts verkregen, heb ik vaak zulke heftige reacties van de bijwerkingen gehad, dat het vaak erger was dan de klacht die ik had. Dan ga je vanzelf andere manieren verzinnen en voor mij is de MWO daar een van. Het heeft bij mij heel goed gewerkt bij stress of beginnende stress (!), beperkte energie, griep, slijmbeursontsteking, hielspoor, na operatie, na trekken kies, blaren, fibromen, frozen shoulder, herstel na ziekte. Dit zijn mijn eigen ervaringen. Zo zijn er nog veel meer waaronder ook die van mijn zus met een grote knobbel in haar borst die zo klein was geworden dat ze er in het ziekenhuis naar moesten zoeken (bleek goedaardig te zijn). Het is de keuze van de lezer om dit wel of niet te geloven daar kan ik niets aan veranderen. Ook bij mijn huisdieren heb ik ongelofelijke verbeteringen gezien. Als je reele kritiek wilt geven vind ik dat je het zelf eerlijk en op de juiste manier onderzocht moet hebben met jezelf als proefkonijn en je te verdiepen in hetgeen je bekritiseert, en niet alleen maar huilen dat er nergens onderzoek te vinden is, alsof dat de enige voorwaarde is die een mens veilig kan stellen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die op hun intuitie afgaan, zelf gaan nadenken en onderzoeken. ‘ Zoek en gij zult vinden’ heb ik ooit ergens gelezen en ter harte genomen 😉

 8. kick van Oosten schreef:

  Wat is wmo en waar kun je dat kopen mijn hond heeft lymfeklier kanker.
  Heeft iemand er ervaring met honden.
  Kun je salvastole inzetten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.