Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Bij hartaanval de muti wave oscillator? - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Bij hartaanval de muti wave oscillator?

Bij hartaanval de muti wave oscillator?

Share |

Het apparaat stond kortgeleden afgebeeld in de Volkskrant. Als voorbeeld van een kwakapparaat, zoals de collegae van de VtdK dat noemen. En op hun site lezen we: Op de site van de Volkskrant kunt u het artikel lezen, maar dan mist u natuurlijk de fraaie illustratie van de multi-wave-oscillator (hiernaast), een typisch apparaat uit de jaren 1920. Momenteel wordt een alliantie tussen IOCOB en de VtdK op dit gebied overwogen.

Dit nieuwe bioresonantieachtige apparaat heeft weer enkele boeiende medische indicaties op het net gezet, bizar maar waar. Een ervan is 'de hartaanval'. Het wordt steeds gekker in de wereld van de bioresonantici. We lezen over de MWO, de multi wave oscillator, het volgende: 

Hartaanvallen: De lamp is zelfs gebruikt bij hartaanvallen. Om personen te reanimeren. De lamp werd op de borstkas van de stervende patiënt geplaatst. Deze enorme hoeveelheid elektrische energie versterkt het elektrisch potentiaal. Mogelijk wordt deze apparatuur in de toekomst weer gebruikt in ziekenhuizen en ambulances voor deze acute noodgevallen. Het kan in kritieke situaties net zo belangrijk zijn als het toedienen van zuurstof.

Voorts vinden we verhalen over de vermeende effecten van de MWO, zoals het apparaat genoemd wordt, bij o.a.:

  • keelkanker
  • Lymfklierenkanker
  • Darm en leverkanker
  • Leukemie
  • Astma
  • Hoge bloeddruk
  • etc

Het lijkt ons dat patienten met bovengenoemde aandoeningen zich moeten realiseren dat voor geen enkele indicatie ooit klinisch relevant onderzoek opgezet is. Voorts denken we dat het reanimeren met de MWO of/en bijbehorende lampen een kunstfout is.

We hopen dat patienten met een hartstilstand door omstanders geholpen worden met een defibrillator en niet met een MWO…

Een rood stoplicht voor de Multiwave Oscillator volgens Lakhovsky als reanimatie tool.

Nachrift: de producent en coordinator in Nederland van de MWO vond dat we een punt hadden en heeft de bovenstaande tekst over de hartaanval van zijn web gehaald, zo liet hij IOCOB weten.

Maar kanker liet hij staan. Daarover een separate bespreking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *