Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > De Brontest en het Concult

De Brontest en het Concult

air_bubbles.gifModerne media. Video's op de computer. Erg handig! Kunnen we steeds beter beoordelen wat er precies gebeurt bij een bepaalde vorm van behandeling. Nemen we bijvoorbeeld de Brontest. Of de Trias Brontest, nog mooier. We volgen een video op het internet, waar uitgelegd wordt wat die Brontest precies is.

We gaan even stap voor stap:

De therapeut heeft zich gespecialiseerd in de matrix diagnoses en de Brontest. Dat zijn, zo legt de therapeute uit, twee meetprotocollen waarbij een biotensor wordt gebruikt. (Een biotensor is een soort wichelroede). 

De (trias) brontest werkt op 3 niveaus, zo vervolgt ze: het bewustzijnsniveau, het celniveau en kwantum min en kwantum plus niveau. In de meeste gevallen wordt uiteindelijk op kwantum min niveau behandeld. Ze vervolgt met waarom de brontest zo mooi is, omdat ermee de ziekte aan de bron aangepakt wordt...Vandaar de naam natuurlijk

De video is te volgen op de volgende link.

En nu: het Concult 

Vervolgens zien we een tweede fragment, getiteld Het Concult. Hiermee zou de therapeute onbewust kunnen aangeven dat het een cult is van con (….!), of zou ze echt denken dat een consult zo geschreven wordt?? 

Ze bespreekt de resultaten van de matrixtest met een patiente, waarbij gebleken is dat patiente een trias brontest nodig heeft, waarop de patient knikt. Knikt ze omdat ze iets begrijpt, of omdat ze denkt OK, het zal wel…?

De biotensor wordt vervolgens geactiveerd en we zien precies hoe dit apparaat gehanteerd wordt. Uiterst boeiend.  

De therapeute mompelt dat het gaat van 100% naar 200-300-400-500-600%. Dat lijkt ons erg veel. Maar!! De uitkomst is volgens de therapeute veel te laag, want vanaf 1500% is het normaal.

Oeps.

Vervolgens wordt op een artistieke wijze de therapie bepaald met de wichelroede. De patiente vindt het allemaal heel interessant, en gelooft dat alles met energie te maken heeft. En ze meent dat ze er een hoop van kan leren. Ze is erg blij met de uitslag, want ze hoort graag positieve dingen… Tja.

Kijk zelf vooral naar deze documentaire.

Bespreking

De brontest is ingebed in een wichelroede sessie, en we krijgen uit het filmpje niet helder wat die test nu precies is.  Maar duidelijk is dat er op geen enkele wijze klaarheid wordt verschaft wat er eigenlijk gebeurt, terwijl de percentages stijgen tot 1500%. Een rood stoplicht voor de Brontest.

 

Berichten

 1. vliegveld schreef:

  Waar komt toch die woede vandaan?
  Lieden als u, daar zou de vereniging tegen de kwakzalverij nu haar energie in moeten steken.

  Uw probleem is dat u niet meer nadenkt en een soort van religie predikt.

  De ontdekker van Bio-Fotonen zegt op dit moment zelf dat een behandeling hiermee op dit moment niet mogelijk is.

  Dat dat in de toekomst wellicht wel mogelijk is, dat weet iedereen. Vooralsnog is een behandeling hiermee net zoveel onzin als een behandeling met een zelfgemaakte tricorder uit startrek. Ook daarmee kunnen we nu mensen niet behandelen, dat zegt echter niks over de toekomst.

 2. Moza schreef:

  Soms heb je mensen die niet weten hoe ze (sommige) woorden moeten schrijven.
  Soms heb je (kortzichtige) mensen die daar dan (kleinzielig) cynisch over doen ( zoiets als ene dr.Renckens)
  Je hebt decennia lang artsen gehad die stug rookten, nu nog trouwens.
  Wat zegt dat over het vakmanschap van die persoon ?
  wb die Brontest ofwel het gebruik van de Bio Tensor om een diagnose te stellen;
  Zoals in de reguliere geneeskunde te eniger tijd ontdekt werd wat al vele duizenden jaren bekend was in de natuurgeneeswijzen, dat je het energetische van het menselijk lichaam kon gebruiken om metingen te verrichten zoals nu dus het EEG en EC.
  Het menselijk lichaam draait op electriciteit, de cellen draaien daar ook op en werken met Bio-Fotonen (mini-minimale lichtpulsjes)om het contact met elkaar te optimaliseren.
  De meeste mensen zijn in staat om “sferen” op te pakken in een omgeving, men voelt zich “heimich, of unheimich” of als er naar iemand wordt gestaard “voelt” men op gegeven moment “ogen in zijn rug prikken” en draait zich om om te zien wie dat doet…
  “men” is dus in staat om “energieen” op te vangen.
  Zoals je op visite zijnde ook de pos/neg energie opvangt van de gastheer/vrouw/stel.
  Bovenstaande voorbeelden kent iedereen neem ik aan.
  Er zijn meer mogelijkheden om energieen op te vangen, met ons grofstoffelijk gecivilliseerde lichaam kunnen we dus dingen opvangen, maar met een “verlengstuk van je zintuigen” wat de Bio-Tensor in feite is, kun je MEER opvangen.
  Het principe is je af te stemmen op de persoon/client tegenover je.
  En net als bij “ogen die in je rug prikken” kun je met jouw energetische veld of Aura, je in verbinding stellen en dmv vragen antwoorden krijgen in de vorm van bevestiging of ontkenning enz.
  Hoe meer je “zuiverder” bent, en integer omgaat met de materie en de client hoe meer je verbonden raakt met de ons omringende energieen.
  In sommige tv programma’s hebben helderzienden/horenden/voelenden laten zien dat het op zn minst opmerkelijk kan zijn in situaties door met even opmerkelijke gegevens cq feiten te komen.
  Wat de boer niet kent dat vreet ie niet … ofwel, als je in je referentiekader (het boer’nhek) blijft vastzitten kom je niet verder.
  Als variatie heb ik deze nog;
  Wat de ene boer niet vreet, vreet de andere wel ….
  “Vreten” is kennis tot je nemen, je verdiepen in zaken al zijn ze nog zo vreemd (voor JOU)
  Je verbinden MET DAT WAT IS maakt zo ontzettend veel mogelijk, maar wij zijn “beschaafd” wat wil zeggen “gepolijst” “gecivilliseerd” ofwel we zijn door de MIJ. opgeleidt tot productiemedewerker van de MIJ. opdat je na je scholing 40/45 jaar lang geld in het laadje van de staat mag brengen en daarna het liefst zo snel mogelijk de pijp uit mag gaan.
  BE-SCHAAFD is eigenlijk GEWOND … als je je schaaft, er een “ontvelling” plaats vindt, heb je een wond.
  De MIJ> polijst onze angeltjes en voelsprietjes met DE NATUUR eraf opdat wij niet meer verbonden zijn met de energetische Natuur, we niets meer “opvangen”, niets meer weten of begrijpen en dan noemen we alles BOVENNATUURLIJK … maar in feite zijn wij ONDERNATUURLIJK geworden door de “Beschaving”!
  Afijn, of voor slakkenzoutlegers, enfin, het laatste woord is nog niet gesproken over kwesties als deze, maar een ding is wel aan de gang, er wordt over gesproken, onderzocht, heilige huisjes omvergeworpen, en dat is goed, wij kunnen het niet aan om in EEN KLAP te veranderen van opinie, dat heeft tijd nodig, strijd ook.
  Maar in een evolutionaire wereld veranderd alles nu eenmaal, of je dat wilt of niet.
  Misschien moeten we onze korte termijn denken eens omzetten naar denken in de “eeuwigheid”, of in ieder geval niet meer zo angstig protectionistisch vasthouden aan het boerenhek maar openstaan voor al dat geweldige wat er, zeker in deze tijd, ontdekt wordt.
  Het leven is Fan-Tas-Tisch.
  Lees, Leer en LEEF !

 3. vliegveld schreef:

  vliegveld – vanwaar de woede Moza?
  Waar komt toch die woede vandaan?
  Lieden als u, daar zou de vereniging tegen de kwakzalverij nu haar energie in moeten steken.

  Uw probleem is dat u niet meer nadenkt en een soort van religie predikt.

  De ontdekker van Bio-Fotonen zegt op dit moment zelf dat een behandeling hiermee op dit moment niet mogelijk is.

  Dat dat in de toekomst wellicht wel mogelijk is, dat weet iedereen. Vooralsnog is een behandeling hiermee net zoveel onzin als een behandeling met een zelfgemaakte tricorder uit startrek. Ook daarmee kunnen we nu mensen niet behandelen, dat zegt echter niks over de toekomst

 4. vanAndel schreef:

  Beste meneer/mevrouw Moza,

  Bedankt voor uw heldere uiteenzetting; wat een heerlijke retoriek! Alles draait om het vinden van de juiste verlengstukken, zoveel is zeker. Dhr./mw. Vliegveld zit duidelijk met zijn/haar ‘grofstoffelijk gecivilliseerd lichaam’ vast aan zijn/haar spreekwoordelijke ‘boer’nhek’.

  Lees, leer, leef, bid, lach werk en bewonder! Ik begin vast!

  IOCOB bedankt voor dit psychedelische filmmateriaal. Het hadden zo filmpjes van Koefnoen kunnen zijn.

  Piet

 5. vliegveld schreef:

  het mooie is dat jullie taalgebruik elk weldenkend mens al genoeg afschrikt.

  ‘grofstoffelijk gecivilliseerd lichaam’: haha die kan ook in Koefnoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.