Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > 30.000 zappers in Nederland..De swingzapper!

30.000 zappers in Nederland..De swingzapper!

doctor_doctor.gifDe zappers rukken behoorlijk op. Ook weer nieuwe varianten. Zonder enig klinisch bewijs worden duizenden van die apparaten aan leken verkocht. Een producent in Nederland melde al trots op de website dat er 30.000 zappers verkocht waren. Dat pleit niet voor ons kritisch vermogen, en geeft aan dat onze stichting nog veel voorlichting op dit gebied moet geven. Maar eerst een citaat van de nieuwste telg die in Nederland verkocht wordt, de Swing Zapper..

De Swing Zapper

De Swing Zapper is de laatste ontwikkeling op zapper gebied. Van de door ons ontwikkelde Zappers zijn in de vorige series meer dan 30.0000 verkocht en natuurlijk hebben we veel kunnen leren van alle reacties.

Wanneer de Swing Zapper in werking is blijft de uitgangsspanning, ook belast, 10 volt. Deze continue spanning zorgt voor een optimaal resultaat.

De meeste zgn. zappers halen nog geen 5 Volt. Het woord swing in de Swing Zapper staat voor een variabele frequentie binnen een vastgesteld gebied.

Deze variabele frequentie zorgt ervoor dat parasieten en andere indringers zich hier niet tegen kunnen wapenen of immuun worden voor een behandeling, zoals met antibiotica (Een uitzondering hierop betreft colloïdaal Zilver, een natuurlijk antibioticum).

Het gebied wat behandeld wordt is dus veel groter dan bij welke Zapper dan ook. Dus u hoeft geen frequenties in te stellen of verschillende chips te gebruiken. Zo simpel kan het.  

Het zal simpel zijn, maar er is geen enkel bewijs door welke zapper producent ooit geleverd dat Zappers daadwerkelijk kunnen wat men de consument belooft. Bij de Swing Zapper maakt men het wel heel bont. De aandoeningen die je kan behandelen met de Swing Zapper lopen sterk uiteen, van MS tot wratten, van ziekte van Crone (!!!) tot Bechterew. WE citeren hoe we deze claims vonden:

 De Swing Zapper kan ingezet worden bij velerlei ziektebeelden en of aandoeningen. Zo noemt zij onder meer; virussen, artritis, bacteriën, candida, diabetes, depressie, reuma, spierdystrofie, ziekte van Chrone, Bechterew, ontstekingen, pijnen, spierpijnen, artrose, M.E., eczeem, herpes, griep, allergie, gordelroos, infecties, jeuk, wormen, uitslag, mijt, blaas en prostaat problemen, schimmels, zenuwpijnen, wratten, psoriasis, zweren, leukemie, kanker, acne, enz.

Swingend maar niet werkend 

Nu, als de Swing Zapper genoemd wordt door een verwarde persoon als Hulda Clark, die haar eigen parasieten uitvindt, dan is dat natuulijk goed mogelijk. Dat de zapper swingt maar niet werkt. Ook mogelijk is dat je de Swing Zapper inzet bij uiteenlopende ziektebeelden. Een normaal mens denkt dan dat dat betekent dat die Zapper dan ook werkt. Maar dat staat er niet. Inzetten van onzin kan iedereen. Mensen daadwerkelijk genezen van MS en Bechterew is nog nooit iemand gelukt. Ook niet met een Swing Zapper. Hoe swingend het ook lijkt. 

Bijwerkingen zijn niet bekend aldus de producent. IOCOB hoort graag bewijs of er dan wel bekend is of de swingende zapper werkt..Vooralsnog: een klinische werking is ook nooit gedocumenteerd en een rood stoplicht voor de zoveelste zapper! 

Berichten

 1. de Jong schreef:

  Oplichting?

  http://www.youtube.com/user/healthfriend#p/u/5/KCk3FhIEd_k

  Hulda Clark Reportage Nederlands Part 3 of 4

  De willekeur van de operator om 3 of 4 keer een signaaltje produceren is de wijze waarop hij mensen in de praktijk diagnostiseert.

 2. de Jong schreef:

  Oplichting?

  http://www.youtube.com/user/healthfriend#p/u/5/KCk3FhIEd_k

  Hulda Clark Reportage Nederlands Part 3 of 4

  De willekeur van de operator om 3 of 4 keer een signaaltje produceren is de wijze waarop hij mensen in de praktijk diagnostiseert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.