Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Diabetes > Infrarood bij neuropathie?

Infrarood bij neuropathie?

Neuropathie is een vervelende aandoening van de zenuwen waarbij het gevoel gestoord is. patienten kunnen gevoelloosheid ervaren, of juist prikkelingen, tintelingen of hitte. De afgelopen jaren is onderzocht of infrarood licht effect heeft op neuropathie bij Diabetes patienten. In sommige studies lijkt infrarood iets te doen, de laatste goed opgezette studie laat echter zien dat infrarood geen meerwaarde heeft ten opzichte van een placebotherapie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.