Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Nederlandse Patientenvereniging voor acupunctuur opgericht

Nederlandse Patientenvereniging voor acupunctuur opgericht

De sterk toegenomen druk op de complementaire behandelvormen en de recente bizarre plannen van het huidige kabinet hebben veel groepen in beweging gebracht om verder onheil in Nederland op dit gebied te voorkomen. Zo ook de Nederlandse Patientenvereniging voor acupunctuur, die opgericht is. Deze vereniging vormt een platform voor alle patienten die de acupunctuur steunen, en als je lid wordt ontvang je gratis het boek dat door de IOCOB bestuursleden JMKH en DJK geschreven is, getiteld Met het Oog op de Naald.

Op de nieuwe website:

De NPVA is een onafhankelijke, landelijke patiëntenvereniging. Een actieve vereniging die, terwijl ze pas dit jaar is opgericht, nu al wordt ondersteund door een almaar groeiend aantal leden, donateurs, bedrijven en instellingen. De NPVA is dé patiëntenvereniging die zich specifiek richt op het bevorderen van een verantwoorde inzet van acupunctuur. Hiervoor werkt de NPVA samen en overlegt de NPVA met beleidsbepalers en belanghebbenden.

De NPVA heeft nog geen vaste medewerkers in dienst, maar functioneert op basis van de inbreng van vrijwilligers.

Door gerichte belangenbehartiging, intensieve samenwerkingen, politieke lobby, lobby bij belanghebbende organisaties en medische groeperingen, juridische actie, duidelijke voorlichting, wetenschappelijk onderzoek, informatieverzameling en individuele belangenbehartiging zet de NPVA zich in voor het bevorderen van de acupunctuur ten bate van de patiënt in Nederland. De eerste successen liggen al binnen bereik.

Verdere informatie op de website van de vereniging: www.npva.nl

Meldt u aan als lid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.