Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Kenmerken van NO-GO

Kenmerken van NO-GO

Kenmerken van 'NO-GO', 'Niet-aan-beginnen', aan de hand van enkele filmpjes. Als u een chronische aandoening heeft en zoekt naar behandelmerhoden op het internet, kunt u bij uw selectie gebruik maken van: 

  1. de IOCOB keuzewijzer,
  2. de IOCOB kwaliteitsindicator met het stopplicht
  3. en de IOCOB pluis/niet pluis test voor kanker.

Er zijn enkele hele algemene kenmerken van behandelvormen die u alleen geld kosten en niets opleveren. We gaan die bespreken aan de hand van enkele You-tube filmpjes, zodat u de essentie van de 'NO-GO' leert doorzien.

Dit filmpje gaat over de 16 frequenties waarmee je alle chacra’s kan behandelen, de naam van het filmpje is: 16 Calibrated Frequencies – the Violet Ray Crystal Resonator.

Het begint met de 16 gecalibreerde frequenties van dit apparaat, dit zijn de harmonische representaties van de menselijke frequenties. Dat klinkt meteen indrukwekkend, ‘gecalibreerd’. Het is een technisch woord wat de meeste patienten niets zegt. Het komt uit de apparaten in de natuurkunde en het woord zegt iets over de technische kwaliteit en instelling.

1. Het gebruik van een duur en indrukwekkend woord is het eerste Onveilig signaal.

Een mannier om de behandeling te beginnen is om de frequenties te injecteren in het kristal en dan alle 16 chacra’s daarmee af te gaan.

2. Het introduceren van een Indiaas systeem van chacra’s, een systeem uit de meditatieschool, geeft een esoterisch tintje aan de behandeling.

Chacra’s worden vervolgens gedefineerd als electro-magnetische biosensors die door de behandeling gebalanceerd worden en in lijn gebracht met elkaar. 

3. De koppeling van oude esoterische begrippen aan moderne natuurkundige principes is kenmerkend voor veel ‘new age technologie’.

De behandeling van het hele electro-magnetische veld van de mens kan als gevolg hebben een heling, en niet alleen een symptoom behandeling.

4. Healing als term in tegen stelling tot symptoom behandeling suggereert dat de behandeling veel meer doet dat reguliere behandelingen, terwijl daar bij dit specifieke apparaat, alsmede bij de hele familie van dit soort apparaten nooit aangetoond is op welke wijze dan ook.

De effecten van mnetale en emotionele constructen op het functioneren van de organen; de invloed van de geest op het functioneren van het lichaam is en nieuw wetenschappelijk inzicht. Er wordt gesproken over de biologie van geloof en aansluiting wordt gezocht bij de website van een bepaalde onderzoeker.

5. Het te pas en onpas verwijzen naar onderzoek wat met het apparaat zelf niets te maken heeft, is een zoals de Amerikanen dat zelf noemen, een rode vlag.

Dan volgt een demonstratie met een ‘amplifier’ een versterker die de frequenties van de VRCR hoorbaar maakt, en we horen tikken. En door draaien aan de knop van de VRCR wordt de hele frequentie van het menselijk oor gedemonstreerd, tot voorbij de gehoorsgrens.

6. Irrelevante effecten demonstreren, om duidelijk te maken dat een apparaat iets ‘doet’.

New Age Technology 

We noemen dit soort benaderingen in goed Nederlands ‘new age technology’ en we hebben een mooi voorbeeld gevonden van fusion:


 

Nu de zelf doe test! Beantwoordt de volgende vragen:

1. Hoe ziet het apparaat eruit? Uit welke 4 esoterische vormen is het apparaat opgebouwd?

2. Welke muziek wordt gespeeld bij het begin? 

3. Is er sprake van natuurgeluiden, en welke worden daarvoor gebruikt?

4. Is er sprake van een computer-kristal interface? 


 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.