Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > IOCOB > IOCOB in Happinez 2008

IOCOB in Happinez 2008

Share |
IOCOB in Happinez: in nummer 5 van 2008 een uitgebreid artikel over de wetenschappelijke basis van acupunctuur. Dit nummer draagt een mooie voorplaat van de fluitspelende Krisnha en heeft als titel: Je eigen stem. In het nummer een boeiend artikel met als titel: Het bewezen effect van acupunctuur. In vier pagina's beschrijft Hanny Roskamp de essentie van het boek "Met het oog op de Naald". Leuk, dat Happinez daar zoveel aandacht aan besteedt. Voor het lezen van het artikel: PDF En ook leuk dat de aankondiging: "het bewezen effect van acupunctuur" in de Happinez op de voorpagina van de Volkskrant van zaterdag 19 juli stond!

Hanny besteedt aandacht aan de werking van acupunctuur bij uiteenlopende aandoeningen, en beschrijft ook de verschillende visies op hoe acupunctuur kan werken. Tevens aandacht voor de website van IOCOB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.