Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Biofotonen genezen malaria en Lyme

Biofotonen genezen malaria en Lyme

Biofotonen genezen malaria en Lyme: een ernstig misverstand dat op het internet te vinden is. De claims van biofotonen therapeuten die de Starlight als apparaat gebruiken zijn zeer problematisch. We zijn niet echt bang dat patienten met malaria zich in plaats van door de internist of tropenarts te laten behandelen, de biofotonen therapeut gaan bezoeken maar toch. Ook Lyme zou je kunnen behandelen met biofotonen. IOCOB deed een onderzoek naar de claims op het internet en geeft hier haar visie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.