Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Uitgedokterde patient antwoordt anti-kwakzalversbond - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Uitgedokterde patient antwoordt anti-kwakzalversbond

Uitgedokterde patient antwoordt anti-kwakzalversbond

Share |
Henk van der Vrande was een van de eerste patienten in het programma Uitgedokterd?! Hij had last van artrose en veel pijn. Hij heeft de commentaren gelezen van de Vereniging tegen de kwakzalverij en zijn antwoord is meer waard dan al onze debatten. De patient zelf:

Reactie aan de VtdK door Henk van der Vrande, 3-5-2008 om 14:40 uur

Grove onvolkomenheden in het commentaar op de eerste uitzending van Uitgedokterd.

Ik heb zojuist het commentaar gelezen wat uw vereniging geeft op de eerste uitzending van Uitgedokterd, aangezien ik in die eerste uitzending zit, nu mijn commentaar.

Ten eerste ben ik geen bloemkweker, zou in het vervolg iets zorgvuldiger naar de uitzending kijken en eventueel met de direkt betrokkenen contact zoeken.

Mijn laatste opnames zijn gemaakt op 4 april, mijn pijnklachten waren op dat moment nog niet veel afgenomen, maar ik was ook nog maar 6 weken met de therapie bezig.

Trudy had al gezegd dat de pijnklachten eerst zouden verergeren en pas veel later verminderen, dat zou wel 3 tot 6 maanden kunnen duren. Inmiddels het is nu 3 mei en zijn mijn pijnklachten wel een stuk minder geworden en ik heb me in 10 jaar niet zo goed gevoeld.Toch raar dat de reguliere gezondheidszorg dat niet voor elkaar gekregen heeft.

Jullie als vereniging zijn wel heel eenzijdig bezig, als je afgelopen maandag TROS Radar gezien hebt dan ben ik heel blij dat ik de medicijnen niet meer gebruik, en de corrupte Farmaceutische industrie eens flink aangepakt wordt, dat jullie hier helemaal geen commentaar op geven.

Maar misschien worden jullie door hen wel in stand gehouden? Ik hoop dat jullie in het vervolg ook zorgvuldiger te werk gaan, en aanvaard dat de reguliere gezondheidszorg ook niet zaligmakend is.

Erg Duidelijk Henk!

Berichten

 1. Erik schreef:

  Na Henk’s verhaal hoop ik ook het verhaal van die mevrouw met de nekhernia te horen…..
  Zou zij nog graag geopereerd willen worden?????

 2. evert schreef:

  De reactie van Erik (manager) op Henk’s artikel is, naar ik hoop, eerlijk bedoeld? Alleen vreemd te moeten constateren dat deze Erik vermoedt dat iemand GRAAG geopereerd wil worden.
  In mijn situatie(by-passes) is de optie voor opereren nauwelijks te vermijden, maar om te zeggen GRAAG?????

 3. Wimseltje schreef:

  Dit wordt door de reguliere artsen ontkend, maar bij mij heeft het echt gewerkt in tegenstelling tot de regulier meadiactie. In 2002 werd ik getroffen door een hersenencephalites veroorzaakt door het herpes virus. Alle vliezen waren ontstoken alswel een deelvan de hersenen zelf. Ik werd in het ziekenhuis opgenomen en daar werd in eerste instantie ontkend dat ik iets neurologisch zou hebben. Totdat mij partner met de vuist op tafel sloeg en eiste dat onderzoek zou worden gedaan. Met een bleke neus moest de arts vertellen dat het heel ernstig was, maar dat hij weinig vor me kon doen anders dan sofirax geven. Dit hielp helaas niet. Gelukkig bleek op de school van mijn kinderen een moeder te zijn die klassiek homeopate is. Zij kwam, zag en overwon. Door haar ingrijpen ben ik volkomen genezen. De neuroloog kon zijn oen en oren niet geloven en toen ik hem vertelde dat dit middels homeopathie was bereikt lachte hij mij uit met de opmerking dat dit niet geholpen kon hebben. Op mijn vraag welk middel van hem dan wel (hij had aangegeven dat hij niet voor mij kon doen en dat de natuur zijn loop moest hebben) bleef het oorverdovend stil. Waarwchijnlijk als gevolg van de schade die door mijn ziekte is aangericht had ik sindsdien een ernstige mate van diabetes type 2. Ook hier kon de reguliere geneeskunde mij niet helpen. Er werd vastgesteld daqt ik een sterk verhoogd insuline gehalte had. Er is nooit onderzoek gedaan naar de oorzaa. Is het slchte kwaliteit insuline of nemen de zgn reseptoren de insulien niet op. Via homeopagtie is mijn glucose gehalte gezakt van 25mm/ltr naar 7,5 mm.ltr. \ik heb de proef op de som gedaan, vanwege vakantie van mijn homeopaat, en op sterk aandringen van de internist metformine genomen. Binnen een maad was mijn glucose gehalte gestegen naar 15 mm/ltr. \nu weer aan de homeopatische middel en het zakt weer, omdat de receptore gestimuleerd worden.
  We zijn in een treurige wereld terechtgekomen. De AGRO-industrie maakt ons ziek en de PHarma industrie houdt ons ziek. Die zijn natuurlijk helemaal niet geinteresseerd in gezonde mensen, want daar wordt niet aan verdiend.
  Mij zie je dus echt niet meer bij een reguliere geneeskundige. Ik wens niert dart aan mijn ongezondheid zulke smakken geld wordt verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *