Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > IOCOB > Vanavond UITGEDOKTERD?!:FORUM

Vanavond UITGEDOKTERD?!:FORUM

Share |

De eerste uitzending van UITGEDOKTERD?!, vanavond op NL 2 bij de NCRV. Met Guislaine PLag, met de voorzitter van IOCOB, met patienten en behandelaars! Laat ons weten wat u ervan vond! We zijn enorm benieuwd!

Wat vond u van de patienten verhalen, van de presentatie, van de behandelvormen? Wat vind u van ons klimaat in Nederland ten aanzien van alternatieve behandelvormen. Denkt u dat dit programma meer duidelijkheid schept? Of ziet u het helemaal anders? Laat IOCOB het weten!
 
Het merendeel van de reacties echter op het gastenboek van de NCRV! 

Berichten

 1. doc schreef:

  Goed vooral die nuancering van die Chinese cremes en de bloed analyse, en verder erg boeiende verhalen zeg, indrukwekkend hoe snel die osteopaat die vrouw uit de pijnzone haalde!

 2. vera schreef:

  Dat van die osteopaat was erg indrukwekkend, en die man kwam ook zeer professioneel over. Alternatieven worden zo zeker geloofwaardiger en ook reeeler. Door die opnames helpt het om een beter perspectief te krijgen op die hele discussie over alternatieve geneeskunde!

 3. Hans Bolck schreef:

  Complimenten! Heel goed gedaan. Ik hoop dat dit programma een realistisch beeld schept van complementaire geneeswijzen in Nederland. De realiteit gebiedt mij (als osteopaat) te zeggen dat niet elke nekhernia binnen drie behandelingen pijnvrij is.
  Dat had die professor wel even kunnen zeggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *