Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > IOCOB > Met het Oog op de Naald aanbieding

Met het Oog op de Naald aanbieding

Share |
Op 13 april 2008 boden Jan en David aan Prof.dr. Jan Verheijen, em. hoogleraar vergelijkende fysiologie het eerste exemplaar het het boek dat ze schreven aan. Een bijzonder moment. Het boek is opgedragen aan onze lieve medewerkster dr Christien Verheijen, die helaas ons ondermaanse verliet eind 2007. Christien betekende vel voor de stichting. Naast het feit dat ze ons inspireerde het boek te schrijven, corrigeerde ze ook veel van onze teksten. We zijn haar en Jan erg dankbaar voor hun niet aflatende steun in onze Queeste. Een impressie van dat bijzondere moment.

 

prof_verheijen.jpg

Professor Verheijen ontvangt het boek van Jan en David. Professor Jan Verheijen schreef ook een voorwoord bij ons boek, en was de eerste hoogleraar in Nederland onder wiens leiding twee biologen aandacht besteedde aan de wetenschappelijke basis van acupunctuur.

 

 

 

 

De feestelijke boekpresentatie aan de media, patienten en collega’s vond plaats in het Klooster in Amersfoort, op een zonnige Zondagmiddag, waar een programma met wetenschappelijke sprekers, een Qigong master, orgelspeler en andere musici een zaal van ruim 200 bezoekers konden boeien. 

 

oog_op_de_naald.jpg

Berichten

  1. hans bogers schreef:

    Prficiat met dit baanbrekende boek!
    In een adem uitgelezen.
    Hopelijk dat de gevestigde medici ook de moeite nemen om hier kennis van te nemen.

    Op de Parkinson Patien Vereniging website onder FORUM heb ik het boek inmiddels ook aangeprezen als belangwekkend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *